„Chtěl jsem se ho zeptat, jaké to v té síni je,“ řekl Blesku zpěvák. Už to bohužel nestihl. „Místo toho se ho jednou zeptám, jaké je to tam nahoře...“ dodal pohnutě Laufer. Dcera Ester (50) mu ty slavnostní chvíle v divadle Studio DVA na Perštýně točila na mobil.

Další ocenění

Vedle Laufera byli za celoživotní mistrovství oceněni další slavní. „Za dva roky mi bude devadesát, takže mi pomalu končí mládí,“ žertoval zakladatel Semaforu Jiří Suchý (88). Iva Janžurová (78) předvedla na jevišti, že je stále jako z gumy, a udělala předklon, až se dotkla dlaněmi země! „Děkuju hlavně divákům, a to jak divadelním, tak filmovým,“ řekla herečka.

Standa Hložek (65) převzal ocenění z rukou milovníka žraloků Steve Lichtaga (65), s nímž byl na vojně v tehdejším Gottwaldově (dnešním Zlíně). Mezi dalšími oceněnými byli frontmen skupiny Olympic Petr Janda (77), režisér Zdeněk Troška (66), král moravských lidovek Jožka Černý (77), zpěvačka Magda Malá (52) a moderátor, textař a muzikant Karel Šíp (74).

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší eshop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

VIDEO: Luboš Xaver Veselý na pohřbu Gotta: Známý moderátor se na Žofín nedostal!

Video
Video se připravuje ...

Luboš Xaver Veselý na pohřbu Gotta: Známý moderátor se na Žofín nedostal! 

Fotogalerie
31 fotografií