Ocitnout se před Vánoci v nemocnici rozhodně není nic příjemného. Novinář a moderátor Jan Tuna o tom může vyprávět své. Na vánočních večírcích se má tancovat, popíjet alkohol a hlavně se dobře bavit. Přesně tak to bylo i na večírku v pražském klubu SaSaZu, kterého se Tuna účastnil. Alespoň tedy do doby, než to Tuna „přehnal“ a ochrance ruply nervy.

„V sále potkáte oficiálního holohlavého ‚ochrankáře‘, který vám buší hlavou do zdi za to, že chcete jít požádat dýdžeje o song pro kolegy a kamarády,“ popsal Tuna incident na svém Facebooku. K tomuto příspěvku také přiložil fotografii, na které leží s nákrčníkem v nemocnici a v jeho tváři se hojí nepěkný strup. „Ono se tam mohlo. Dýdžejovi to nevadilo, naopak. Jenže si prostě někdo potřeboval nejspíš vybít agresivitu,“ obhajoval svoje jednání Tuna.

Podporu v komentářích mu vyjádřily i některé další známé osobnosti. Třeba zpěvák Adam Mišík (21) se s tím moc nepáral: „Dal bych jim mega kotel. Za tohle.“ To zpěvák a moderátor Roman Ondráček (52) zvolil poněkud diplomatičtější formu. „Ahoj, Honzo, drž se a přeju Ti hezké a hlavně zdravé Vánoce. Vše bude OK. Odpočiň si a v klidu v novém roce.“

Není to poprvé, co se tímto incidentem dostal Tuna do hledáčku redaktorů. Autor pořadu ‚A DOST‘ v létě pobouřil internet, když sdílel fotku, na které je zcela nahý, s větvičkou mezi půlkami. A přesně před deseti lety mu někdo na ulici přerazil nos. Zdá se, že moderátor kontroverzi prostě přitahuje.

Fotogalerie
9 fotografií