Nejmladší hvězdný účinkující Adam Mišík od začátku soutěže netajil, že má z tance strach. "Mám strach, že ještě nebudeme mít natrénováno a pak si někde nebudu jistý kroky. Rád bych to v den přenosu měl doladěné. Člověk to asi nesmí brát smrtelně vážně, o nic nejde, je to jen zábava, je to pro potěšení diváků a nás. Když se to nepovede, tak se to nepovede." Adam se nakonec udržel až do čtvrtého kola, kde mu vaz zlomilo žhavé passo doble.

Známý choreograf Pavel Strouhal, pod jehož vedením tančil Jiří Korn (69) nebo Dara Rolins (45) a který stojí za několika muzikály, tvrdí, že Mišíka na sobotní vypadnutí tipoval.

"Soutěž se pomalu dostává do fáze, kdy bude záležet na detailech, a to detailech z mnoha úhlů pohledu. Od hodnocení poroty a taneční techniky jednotlivých soutěžících, které je samozřejmě navádějící, ale i namátkou kvalita choreografie a její dramaturgie - stavba, schopnost vymyslet něco navíc - nápad, fór. A v neposlední řadě sebevědomí, schopnost bavit a všeobecná oblíbenost. Adama jsem dnes na vypadnutí upřímně tipoval. Prosím nezaměňovat s tím, že bych mu ho přál," řekl Blesk.cz Strouhal. 

Kdo je Pavel Strouhal? Vytvořil choreografie např. k projektům Cats, Chicago, Kudykam, West Side Story, Carmen, Addams Family, Sestra v Akci, Sunset Boulevard či Lucie, větší než malé množství lásky. Je vyhledávaným reklamním, filmovým  a koncertním choreografem. Spolupracoval s Lucií Bílou, Darou Rolins, Karlem Gottem, Jiřím Kornem či skupinou Mydy Rubycat.

VIDEO: Adam Mišík vyvedl přítelkyni: Do očí jí nikdo nekoukal!

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík vyvedl přítelkyni: Do očí jí nikdo nekoukal! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva