O Ondřeji Koptíkovi nebylo dlouho ani vidu, ani slechu, až teď se svému okolí ozval přes sociální síť. „Pracuji, práce mne baví, docházím na terapie, ale pořád je tu ten strašák drog, který způsobil, že jsem ublížil lidem kolem sebe, které jsem měl a pořád mám moc rád. Jsem už víc než dva měsíce úplně čistý a přiznávám, že je to úžasný pocit a nikdy předtím jsem nezažil tolik radosti ze života jako teď. Ale rozhodl jsem se, abych měl absolutní jistotu, že už nikdy nepodlehnu drogám, podstoupit 6týdenní detoxikační léčbu na klinice. Chci to udělat nejenom kvůli sobě, ale kvůli svým blízkým, kvůli svým dětem a i jedné ženě, které jsem díky své závislosti moc ublížil. Můj terapeut mi to taky doporučil a tak mé rozhodnutí je určitě správné. Buďte ke mně milosrdní a držte mi palce. Šest neděl uteče a věřím, že se vrátím jako zdravý a hlavně ‚nezávislý‘ muž,“ oznámil Koptík s tím, že tímto oznámením se sociálními sítěmi končí.

Po celou dobu léčení Koptík navíc nebude moc být v kontaktu se svými přáteli ani přes telefon. Ten je tam totiž zakázaný.

Závislost na drogách Ondřej přiznal poté, co pod jejich vlivem a posilněný alkoholem vniknul do nemocnice na Karlově náměstí a běsnil tam, rozbíjel dveře, byl agresivní. Musela dokonce zasahovat policie. Koptík se svěřil, že byl špatný z toho, že se s ním jeho bývalá partnerka rozešla a zavrhla ho.

Fotogalerie
20 fotografií