Velmi důležitou součástí vztahu se ženou je pro Ondřeje Koptíka sex. A když se k tomu navíc přidají večírky plné slavných osobností, honosné rauty, desítky fotografů a také vidina peněz za „slávu“, je to pro „slavomana“ doslova hnací motor k tomu, aby zaslepeně utekl od manželky a našel si milenku.

Skutečně jsem očekával za sex, a to hned za ten první, minimálně auto. Nutno dodat, že to byla velice naivní představa,“ dušuje se dnes zhrzený Koptík, který si vylévá svůj vztek za rozchod na sociální síti.

Vidina peněz ho nutila v konání pokračovat, a když přišly loňské Vánoce, už si mnul ruce nad honosným darem. „Opět jsem očekával dar. No, světe div se, dala mi jen výherní losy. To mě hodně zarazilo, čekal jsem zase to auto. Později mi řekla, že měla připraveno pro mě 10 tisíc, ale nedala mi je, protože už by mě prej neviděla,“ vysvětluje dál Koptík.

A nestydí se přiznat, že velký balík zlaťáků a sláva byla skutečně tím důvodem, proč odešel od „chudé“ a obyčejné, byť pečující a o hodně mladší manželky Pavlíny. „Věděl jsem, jak moc jí a dětem ublížím, ale touha po slávě, penězích a jiné společnosti těžce zaslepila můj úsudek. Nechal jsem se tím učarovat,“ dodal Koptík.

Fotogalerie
11 fotografií