„Sáhli si na dno a mleli z posledního. Dokonce se proslýchá, že někteří soutěžící uvažovali, že kvůli náročným tréninkům ze soutěže odstoupí,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí. Velkou únavu pocítili zejména nejstarší členové osmičlenného týmu Ivana Chýlková (52) a Petr Rychlý (50).

Ti měli s každodenní přípravou velké problémy. „Nevím, jestli jsem nadšenej. Je to sestříhaný tak, aby to vypadalo jako jeden velkej mejdan, ale přišel pátý týden a hlava už mi to nebere. Myslím si, že byla chyba, když jsem přijímal nabídku do této soutěže. Měl jsem se podívat do občanky,“ postěžoval si Rychlý, který to má o to víc složitější, protože neumí anglicky.

Ani Chýlková si svou účast v show nepochvaluje. „Na to se nedá zvyknout,“ bědovala herečka. „Mám pocit, že už jsme na konci, já teda se silami jsem na konci určitě,“ dodala herečka.

Smluvní podmínky soutěžícím ale nedovolily odejít. Museli tak zatnout zuby a tréninky vydržet. TV Nova ale popírá, že takové problémy, aby někdo ze soutěžících chtěl skončit, nastaly.

„Se všemi účinkujícími jsem byla intenzivně deset týdnů. Telefony, zkoušky, natáčení. Byli neuvěřitelní. Virózy, teploty, bolesti zad, přepracování – proběhly naprosto všechny možnosti, které si dovedete představit. Nikoho z nich ale nenapadlo, že by ze soutěže odstoupil. Mají můj hluboký obdiv,“ řekla deníku Aha! kreativní producentka pořadu Simona Matásková.

Ať už je to, jak chce, nakonec to všichni ve zdraví přežili a show se těší čím dál větší oblíbenosti a sledovanosti.

Fotogalerie
45 fotografií