V prvním kole se představil jako šílený zpěvák Dan Nekonečný, poté jako jazzový zpěvák Louis Armstrong, ve třetím kole jako Antonio Banderas a naposledy ohromil diváky jako český písničkář Jan Nedvěd.

Jeho do detailu promyšlené a odehrané vystoupení ho ale stojí nemalé peníze. „Doma mám všude kabely. Pořídil jsem si mikrofon, mixážní pult a nádherný bedny. Docela dost už jsem do toho investoval,“ přiznal Petr Rychlý s tím, že mu s přípravou pomáhá celá rodina.

Synové mu pomáhají především s angličtinou, se kterou herec bojuje, a dokonce mu koupili i kytaru na poslední proměnu v Jana Nedvěda. „Petr je vždy perfektně připravený. On tu danou osobnost nastuduje do posledního detailu, někdy radí i ostatním, protože si nastudoval i jejich postavy. Je do soutěže skutečně zapálený,“ sdělil deníku Aha! zdroj z Novy.

Utratil už 45 000 Kč

Hudební technika, kterou si herec domů pořídil ho vyšla na bezmála 45 000 Kč. Nejlevnější mixážní pult vyjde na 15 000 Kč, profi stojí dvakrát tolik. K tomu ale musíte připočítat ještě 3000 Kč za mikrofon a 12 000 Kč za reprobedny.

V pátém soutěžním kole se Petr Rychlý představí jako jeden ze zpěváků kapely Village People.

Ostatní proměny:

David Kraus – Ricky Martin
Adam Mišík – Prince
Petr Vondráček – James Brown
Ivana Chýlková – Conchita Wurst
Iva Pazderková – Kurt Cobain
Hana Holišová – Hana Zagorová
Anna Fialová – Cindy Lauper

Vše o soutěži Tvoje tvář má známý hlas se dočtete zde.

Fotogalerie
13 fotografií