To nejlepší pro vás i vaše děti

Na Turecké i Egejské riviéře se nachází řada velkých hotelových komplexů, kde myslí i na pohodlí a zábavu těch nejmenších hostů. Aby výběr svým klientům co nevíce usnadnila, připravila cestovní kancelář Coral Travel CZ jedinečnou nabídku rodinných hotelů a resortů. Hotely v rámci konceptu Coral Family Club poskytují hostům pohodlné rodinné pokoje, velkorysý koncept All Inclusive, řadu aktivit a animací. Nejdůležitější pro české klienty je ale skutečnost, že ve svých „klubových hotelech“ zajišťuje Coral Travel CZ české animátory, se kterými si budou děti perfektně rozumět.

Autor: Coral Travel s.r.o.

Turecko a význam rodiny

V Turecku má rodina velký význam a výjimkou nejsou ani její nejmladší členové. Je zde zcela běžné, že žije pohromadě více generací a všichni společně pečují o poklad celého domu, tedy o děti. Stejně jako se zdejší pohostinní obyvatelé starají o návštěvníky, hýčkají i jejich potomky. Hotely cílí na rodiny s dětmi a snaží se, aby si dovolenou maximálně užily. Restaurace, které jsou součástí jejich areálu, mívají oddělenou část pro děti s dětským menu, malými stolky a židličkami. Ani v hospůdkách ve městě se nikdo z personálu nebude na děti mračit kvůli dovádění a hlasité zábavě.

Servis All Inclusive

To nejdůležitější během dovolené s dětmi je maximální pohodlí, včetně kvalitní stravy a pravidelného pitného režimu. V hotelech v rámci Coral Family Clubu je samozřejmostí koncept All Inclusive i Ultra All Inclusive, kde je pro hosty připraven výběr nápojů a vynikajícího jídla z čerstvých surovin, ovoce a zmrzliny po celý den. Zde rozhodně neuslyšíte oblíbenou větu všech rodičů: „To mi nechutná!“

Moře zábavy pro celou rodinu

Klubové hotely, které patří pod značku Coral Travel, jsou umístěny v zahradách či přímo u pláže. Najdete tu bazény se skluzavkami, zastíněná brouzdaliště i dětská hřiště, minikluby a ve větších komplexech dokonce i vlastní aquaparky. Minikluby s českými animátory, kteří pro děti připravují zábavné programy a soutěže, slibují fantastické prázdninové dobrodružství.

Autor: Coral Travel s.r.o.

Marvida, Xanadu či Seven Seas?

To jsou populární značky spojené se skupinou Coral Travel, které patří mezi Čechy k těm nejoblíbenějším.

Hotel Marvida Family Eco v Side se skládá z několika budov umístěných v zelených zahradách, kde je i aquapark s několika bazény a vlastní dětská restaurace.

Xanadu Resort v Beleku má svou vlastní pohádkovou říši Fancyland, kde jsou připraveny atrakce pro děti všech věkových kategorií s lunaparkem plným pouťových atrakcí, lanovým parkem, a dokonce fresh parkem s vodními děly. Ve Fancylandu najdete i kino s kreslenými filmy, kam se můžete v poledních hodinách schovat před sluncem. Dále je tam hudební studio, kde si děti mohou zahrát na hudební hvězdy, a v podvečerních hodinách se tu pořádá minidisco.

Autor: Coral Travel s.r.o.

Hotely značky Seven Seas nabízejí nejen výborné zázemí pro děti, ale také sportovní aktivity a péči ve Spa centrech, kde mohou rodiče relaxovat, zatímco se o zábavu dětí postarají zkušení animátoři. Seven Seas Hotel Blue i Seven Seas Hotel Life doplnil v letošním roce Seven Seas Palmeras Bay. Ten spojuje všechny výhody Ultra All Inclusive s nádherným prostředím letoviska Konakli u malebné zátoky a již tuto letní sezónu přivítá své první klienty.