Anička je mix obou rodičů, a tak jí moc práce proměnit se v jednoho z nich nedá.

„Dádinko! Klapka,“ okomentovala svou vizáž v černé paruce s ofinou a slunečními brýlemi Slováčková. Na fotce skutečně vypadá jako její maminka Dáda Patrasová zamlada, když natáčela filmy nebo seriály. 

Slováčková už nejednou ukázala, že v černém mikádu je od své slavné mámy k nerozeznání. 

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

O víkendu pro změnu pořádal její dlouholetý kamarád Milan Peroutka (34) s manželem Dominikem narozeninovou party v kostýmech. A opět bodovala Anna! 

„Cenu kostým večera vyhrává: Anička za masku Felixe a její kamarádka za Dádu. Jste top!“ pochlubil se Milan. Zpěvačka si pro změnu na hlavu nasadila typický účes svého táty zamlada, oblékla si pánský oblek a opět byla k nerozenání!

I když se baví a užívá si jako každá slečna v jejím věku, nezapomíná na svůj boj s rakovinou, která se jí vrátila. V neděli připomněla, že je Mezinárodní den zdraví. „Pojďme si všichni dnes na počest vlastnímu tělu a zdraví provést preventivní samovyšetření a zodpovědět si na otázky, jestli nás náhodou už nějakou dobu netrápí nějaký problém... a jestli ano, najděme v sobě odhodlání ho začít řešit. Ať se tu můžeme ze života radovat s ostatními co nejdéle a nejkvalitněji.“ 

Fotogalerie
88 fotografií