Dcera herečky Dády Patrasové (67) a saxofonisty Felixe Slováčka (80) Anna Julie Slováčková od léta opět bojuje s rakovinou, která jí už v minulosti napadla ňadra. Teď se nemoc usídlila v uzlinách a na plicích. 

Nejhorší na tom je asi to, že na vás lidi koukají, jako že to už máte za pár,“ přiznala v pořadu na České televizi.S tím jsem se hodně setkala a člověka to bolí asi nejvíc, když nad vámi zlomí hůl a řeknou, že máte rakovinu, že je to konec,“ svěřila se. 

Pro své příznivce má ale dobrou zprávu: Léčba zabírá!Od začátku, co jsme tu chemošku začali dávat, tak se ty nálezy zmenšily. Zmenšilo se to jak v plicích, tak v uzlinách, takže je to určitě na dobré cestě,“ prozradila krásnou zprávu. 

„Je to o tom, to co nejdéle vydržet a co nejvíce toho času na léčbě nahamtat, aby byla co nejvíce úspěšná,“ nechala se slyšet mladá hudebnice, která bojuje ze všech sil.Můj život je teď sice takový, ale já jsem vděčná za to, že vůbec nějaký je. Spousta lidí si vyslechne diagnózu a už tam nemá prostor na léčbu,“ uvědomuje si Anička.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Fotogalerie
52 fotografií