V Brazílii si na slavné pláži Copacabana tajně řekli své „ano“ moderátor CNN Prima News Tomáš Vzorek a influencerka a modelka Táňa Bystroňová. Pár s dvacetiletým věkovým rozdílem se odhodlal ke svatbě po skoro 11 letech vztahu.

O svatbě věděla jen rodina a přátelé

Jak se novomanželé svěřili, svatbu na netradičním místě v exotice si vysnili už před několika lety. V cestě však spokojenému páru stál covid. Z plánovaného Mauriciu prý sešlo kvůli tomu, že svateb na tomto kouzelném africkém ostrově zatím přibylo. Protože influencerka a modelka je ráda originální, museli si dát snoubenci práci s hledáním jiného, méně tradičního místa pro svatební obřad. A to se jim také povedlo.

Proč právě Brazílie?

Do Brazílie se novomanželé vydali nejprve jednou na podzim za svými přáteli. Nakonec se jim tam zalíbilo natolik, že bylo rozhodnuto. Slavné karnevalové město Rio de Janeiro jim doslova učarovalo. Rozhodli se proto, že obřad proběhne přímo tam. A kliku měli moderátor Primy se snoubenkou zjevně i na přátele. Ti jim totiž pomohli s veškerým vyřizováním a úřadními formalitami, které sňatku předcházely a bylo nutné je vyřídit na brazilské prefektuře. Samotný sňatek poté uzavřeli na slavné pláži Copacabana s pomocí obyvatel z místní favely. Manželům přejeme hodně štěstí.

Na fotografie z utajené luxusní svatby se můžete podívat do galerie.

Video
Video se připravuje ...

Roman Šebrle se vrací ke sportu: Bude se mu stýskat po zprávách? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
110 fotografií