Bývalá modelka je matkou syna Sebastiana (9), jehož otcem je kontroverzní podnikatel Tomáš Horáček (40). Ale ANO řekla až podnikateli Vladimíru Fabiovi Mikulovi. 

Svatbu jsme si užili a nebyla v utajení. Potkala jsem toho nejlepšího chlapa, tak jsem mu s radostí řekla ano. Brali jsme se v dubnu v penzionu Pohoda Nárameč kousek od Valašského Meziříčí. Měli jsme mít obřad venku, ale celý den pršelo, tam nám narychlo vše připravili uvnitř. Musím říct, že nám splnili každé přání,“ pochlubila se Blesku Hanka, která společně s manželem přijela na slavnostní otevření lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně. 

Video
Video se připravuje ...

Ex Mareše Hana Svobodová po letech: Neuvěřitelná proměna! Markéta Reinischová

Fabio nerad chodí na veřejné akce, ale sem mě doprovodil rád. Lyžovat nebudeme, máme tu spoustu kamarádů, tak si to užijeme,“ netajila se Svobodová

Kráska je ředitelkou nutriční kliniky, kterou její muž vlastní. „Splnila jsem si sen a konečně vím, co chci dělat. Spoustu lidí mě zná, když jsem byla hubená, ale měla jsem zdravotní problémy, tak jsem přibrala, ale ne zase tolik, jak na některých fotkách vypadám. Manželovi se líbím, a to je hlavní,“ usmívá se brunetka. 

Fotogalerie
42 fotografií