Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývalý dealer Daniel otevřeně o vězení: V base to mají nejhorší „prc*čkáři“! Muklové jim klidně močí do jídla

Autor: jel, zf - 
16. dubna 2024
19:13

Dnes pětatřicetiletý Daniel Flasza v minulosti v Praze prodával drogy, především kokain. Jeho život se zásadně změnil ve chvíli, kdy si pro něj přišla policie a on skončil ve vazbě. Později byl odsouzen za nepovolenou distribuci a výrobu omamných látek ke třem letům za mřížemi. Tam napsal knihu s názvem Muklové a Šlajsny. V ní otevřeně popisuje nejenom život ve vězení, ale i to, co prožil jako dealer drog. V rozhovoru pro Blesk promluvil o obou životních zkušenostech a popsal například to, jací lidé to mají ve vězení nejhorší.

Daniela policie zatkla, když mu bylo devětadvacet let. V té době už prodával drogy velkému množství lidí a policie ho půl roku sledovala. „Když prodáváš drogy, jako jsem já prodával, tak máš ten paranoidní pocit furt a na to si buď zvykneš, a nebo tě to sežere. Já jsem si na to spíš zvyknul,“ vysvětlil bývalý dealer s tím, že když ho později zatkli, došlo mu, že ho sledovali, a on vlastně nic netušil.

Jak probíhalo zatčení?

Jel jsem tenkrát se svojí kubánskou kamarádkou na box do Lucerny. Když jsem zaparkoval v ulici Politických vězňů, tak mě zepředu i zezadu zablokovalo auto a vyskákala kriminálka. Vytáhli mě z auta, ji taky, vzali mi mobil, dali mi pouta, měli povolení k domovní prohlídce. Odvezli mě do bytu, kde byl už spoutanej kolega. Mě připoutali k topení na chodbě a udělali domovní prohlídku. Já jsem samozřejmě tvrdil, že o ničem nevím, ale věděl jsem, že jsem v h*jzlu. Našli u nás

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání