Hollywood má novou královnu kontroverze, herečku Rumer Willisovou, která je známá nejen jako potomek jednoho z nejznámějších herců své doby, ale i díky své vlastní úspěšné kariéře. Tu odstartovala již v dětství a v průběhu let se vyprofilovala v silnou a nezávislou umělkyni. Ale tentokrát je její role osobnější a intimnější než kdykoliv předtím.

K Mezinárodnímu dni žen Rumer zvolila odvážný způsob, jak sama sobě a ostatním ženám maminkám popřát. Na fotografii, kterou zveřejnila na svém instagramu, stojí herečka pouze v džínách a drží v náručí svou nahou dcerku Louettu Isley Thomas Willisovou (1). Ke snímku herečka dopsala prostá slova na adresu své dcery – „láska mého života“. 

Tento reálný a nepřikrášlený obraz mateřství vyvolal smíšené reakce. Zatímco někteří oceňují její odvahu a přirozenost, jiní na sociálních médiích diskutují o tom, zda je taková otevřenost vhodná.

Její nejnovější fotografie nese jasný vzkaz, že láska a pouto mezi matkou a dítětem je silnější než jakékoli společenské normy či očekávání.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku. Videohub

Fotogalerie
63 fotografií