Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Český lev očima Iny T.: Havlová šlápla vedle, Issová zabodovala! A co rudá Ramba?

/
  • Český lev
    11. března 2024 ● 05:00

    Rudolfinum se po roce opět stalo dějištěm udílení cen Český lev, jež nejsou jen oslavou filmové tvorby, ale též přehlídkou více či méně zdařilých rób. Kulturně společenské události s jasně definovaným dress code, pánům diktujícím smoking a dámám na zem spadající patřičně formální toaletu, většina příchozích zvolenými modely dostála, ač se našly výjimky, jež bojovaly s vkusem i etiketou. Nutno říct, že největší hvězdy se kultivovanosti nezpronevěřily a vhodných rób každoročně přibývá, byť ne všechny oko estéta oslnily. Kdo na divácky atraktivním gala zazářil a kdo svojí volbou propadl?  

  • 1.

    Eva Burešová (30) Velkorysá silueta 2

    Černé, sametové pouzdro tělo těsně obtahujících, od kolen se jemně rozvolňujících šatů zvolila herečka a zpěvačka, jež účinkuje především v televizních seriálech a udílení cen navštívila poprvé. Jednoduchý základ šatů pak umně oživují, velkoryse střižené, do dlouhé vlečky pokračující objemné rukávy, jež jsou kontrastem textury i barvy, šikovně přitahujíce pozornost, aniž by narušily oděvní ráz netradičního modelu. Body však sráží kamínky posetá kabelka, již mělo nahradit hladké rámové psaníčko.

  • 2.

    Klára Issová (44) Glamour pojetí 1

    Stříbrné šaty s extra hlubokým, zrak poutajícím výstřihem, vynesla jindy éterické, něžností kypící modely preferující herečka. Nutno podotknout, že jí glamour styl svědčí, neubíraje jí v tomto podání na rafinovanosti. Stříbrnou nití puncovaná, ženskou figuru vykreslující toaleta, Elisabetta Franchi sázející na řasení jemně rozšiřuje jinak štíhlé boky, což v rámci siluety dobře vyváží vycpávkami vypodložená sošná ramena. Šperk od Roberta Coina tkvící se v dekoltu smyslnou podívanou umně dotáhl.

  • 3.

    Dagmar Havlová (70) Rozpaky vzbuzující volba 3-

    Dlouhými rukávy doplněná, střihově minimalistická říza kompletovaná, linii mělkého výstřihu kopírující aplikací se žlutou podšívkou, jež se objevila i v postranním rozparku, u mě vzbudila rozpaky, evokující kostým gospelových zpěvaček. Jindy vysoce elegantní, bývalá první dáma známá svým vytříbeným lady stylem, umějící s módou zacházet, tentokrát se svojí koncept postrádající volbou šťastnou ruku neměla.

  • 4.

    Tereza Ramba (34) Rudá střela 2

    Flitry hlásí návrat už od loňského roku, kdy doslova zaplavily módní mola i společenské akce. Není divu že na jejich efektní, odleskem opojný vzhled vsadila herečka dorazivší v dlouhé rudé toaletě. S asymetrií pohrávající si říza s jedním rukávem svým klasickým střihem možná neomámí, elegantním standardem, jež plní zadání večera, však bezesporu je. K pochvale je i mokrý účes dodávající šatům aktuálnost. Avšak páskové střevíce by lépe vyzněly v kontrastní černé barvě.

  • 5.

    Marika Šoposká (34) Nota purismu 1

    Trendy střídmost na místo zdobné opulence dá se poznamenat na konto šatů značky Victoria Beckham. Žerzejová hladká říza s odhalenými zády a vycpávkou zdůrazněnými rameny vyzdvihuje moderní minimalismus, který Šoposká posvětila i volbou hladkého šik účesu. Detail kruhu s řasením na bocích jako nosného prvku vytváří vyváženou siluetu, jež umocňuje důmyslné vyznění.

  • 6.

    Agáta Kryštůfková (30) Mimo pravidla hry 4

    Méně známé herečky berou mnohdy předávání cen Českého lva jako možnost, jak zaujmout, vztáhnout na sebe kus vzývané, ceremoniál provázející, pozornosti. To se letos povedlo herečce s nejodhalenějším modelem

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 35

milan59: Jojo čím větší rozparek/výstřih na šatech tím větší pochvala InyT. Hahaha to jistě měla na hlavě ten klobouk a koukala jen na ty výstřihy šatů .Je to hnus co ty ženský na sebe berou jen proto,aby se o nic psalo v bulváru!!

(14. 03. 2024 20:43)

Dorota Dorota: Issova nezabodovala, ale sklamala

(13. 03. 2024 16:29)

Celebrity-chachacha: Strašidla Made in Czech Schmeid 👻👻👻

(12. 03. 2024 16:04)

Posta posta: naucit se psat beznou cestinou se da i v podprumerne skole. tyhle radoby zaumne formulace s archaismy a zmatenymi souvetimi svedci o nabubrelosti autorky, ktera si hraje na neco nobl, ale urovni je to velice spatne.

(11. 03. 2024 23:48)

ELLA Průšová: fido2; 😁 👍 👍 👍

(11. 03. 2024 20:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy