Zatímco dnes ve 21:45 TV Nova uvede úvodní díl třetí řady reality show Survivor Česko & Slovensko, už o 15 minut dříve byla na Voyo již třetí epizoda pořadu. A ta bude notně dramatická. Pokud se chcete nechat překvapit, nečtěte dál. Pokud ano, podíváte se s námi na ostrov, který po prohraném duelu s Martinem Mikyskou (30) alias Mikýřem opustila zpěvačka Adéla Krejdlová (22) z týmu Titánů. 

Adéla jim ovšem nemusela závidět, protože se ostrovem v Dominikánské republice prohnala obří bouře. Přinesla s sebou silný vítr a čtyřmetrové vlny, které pohltily pláže u táborů obou kmenů. Byla proto nutná rychlá evakuace! „Bylo nám oznámeno, že budeme vystěhováni z ostrova. Že je nějakej hurikán okolo... Pocítili jsme to už v noci, kdy foukal silný vítr. Zabalili jsme si věci a zmizeli z ostrova,“ popisuje jeden ze soutěžících, hasič Filip (24).

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Evakuace kvůli bouři! TV Nova

Evakuace probíhala na lodích, moře bylo ale velmi rozbouřené. „Na té lodi jsme létali do vzduchu! Museli jsme se opravdu pevně držet. Na začátku loď vylétla několik metrů do výšky a zase spadla,“ přidávají se další soutěžící, auditorka Iva (29), investor Radek (39) i policistka Kristina (29). Že šlo málem o život, to na vlastní kůži pocítil výše zmiňovaný bavič Mikyska, jenž se proslavil coby youtuber díky pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem.

Během evakuace si totiž přivodil nepříjemný úraz. „Bylo to hodně divoké. Při nastupování do lodi jsem si rozsekl nohu,“ přiznal na kameru. Ani coby zraněný se však nemusí bát, že by ztratil respekt svého kmene. Tím, že nechal v podstatě do duelu nominovat sám sebe, v něm ostatní vidí velice nebezpečného hráče. Dokonce i MMA zápasník Samuel Krištofič (34) alias Pirát mu složí poklonu...

Fotogalerie
56 fotografií