První rodina žije v Pardubicích v činžovním domě, kde má pronajatý byt 2+1. Mamince Janě je 43 let a je na mateřské. Jejímu partnerovi je 44 let a pracuje v automobilce. Spolu mají téměř dvouletou Šeherezádu. Jana má ještě dospělou dceru, šestnáctiletého Davida a osmiletého Mikea. V domácnosti s nimi také žije jeden pes a pět koček. Jana se se svým mužem, bulharským Turkem poznala přes sociální síť. Jejich největším problémem je výchova malé dcerky. Jana by si přála, aby její partner byl přísnější a tolik ji nerozmazloval.

Druzí účastnící Výměny manželek žijí na sídlišti v Mladé Boleslavi ve svém vlastním bytě 2+1. Lucce je 32 let a pracuje jako operátor, její muž Roman (48) je logistik operátor. Spolu mají pětiletého Románka. Partneři jsou spolu osm let a kromě malého Romana spolu vychovávají ještě Lucčina syna z předchozího vztahu. Kromě toho mají malé štěňátko. Lucka na svém partnerovi obdivuje spolehlivost a spořivost, ale vadí jí jeho netrpělivost. Mezi partnery je šestnáctiletý věkový rozdíl a to je někdy znát. Roman má prý tendenci Lucku vychovávat...

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Všude samé kočky TV Nova

Lucku v novém bytě překvapí smrad a zatuchlost. Je překvapená, že tam chybí sporák a trouba, a také v lednici podle ní nic není. Nelíbí se jí ani to, že koupelna není uklizená. Brzy jí začnou vadit všudypřítomné kočky v bytě, které skáčou na kuchyňskou linku a všude, kde se jim zlíbí - a to třeba i když vaří. Také si povšimne, že děti nemají pastelky, tužky a výkresy, které by je zabavily. Jediné hračky, které mají, jsou plyšáci... Jinak je rodiče „odloží“ k televizi. Proto co nejdříve vyrazí do papírnictví, aby dětem alespoň něco koupila.

Lucie je v druhé domácnosti překvapena i tím, že děti nemají žádný režim, a že malá Šeherezáda často mlsá, a tak normální jídla nejí. Snaží se tedy nastavit dětem nějaký řád. Zprvu se to líbí i jejímu náhradnímu muži, ale po rozmluvě s kamarády bere vše zpět... a tak dojde na ostrou výměnu názorů. Lucka je navíc zklamaná, že dočasný partner upřednostňuje svou dceru před ostatními dětmi. Chtěla by dát prostor Mikeovi trpícímu ADHD, aby měl čas i sám na sebe, rád by si četl... jenže ho malá sestřička pořád otravuje a tatínek to schvaluje.

Bude to zkrátka divoké. Lucku v rodině s tatínkem, která mění názory jako větrná korouhvička, a Janu v domácnosti, kde se nudí, sledujte ve středu 28. února ve 20,20 na TV Nova. Anebo se na nejnovější díl úspěšné reality show Výměna manželek můžete dívat už teď na Voyo.

Fotogalerie
18 fotografií