Relativně poklidnou Výměnu manželek tentokrát narušil poměrně dramatický zvrat - náhradní maminku Žanetu (44) šokovala výzva, která přišla jejímu dočasnému partnerovi Václavovi (29). V té se udávalo, že jeho rodině hrozí vystěhování kvůli několika měsícům neplacení nájmu - celkem se dluh vyšplhal na závratných 130 tisíc. O situaci byli údajně informováni dopisy, které byly i osobně přebrány... o čemž ale prý ale nevěděli.

Václav, kterého nastalá situace zdánlivě velice vystresovala a dohnala až k slzám, telefonicky konfrontoval svou partnerku Dorku (28) - ta ale vše popírala. Jejich náhradní manželé nevěřili vlastním očím a David (44), o jehož domácnost se Dorka starala, nechápal její klid. Tvrdila mu, že má zadaný stálý příkaz na platbu nájmu, že si zažádala o příspěvky na bydlení, a místo toho, aby to začala nějak, jakkoliv řešit, chtěla jít do lesa na houby...

Po natáčení se ale ukázalo, že šlo o pouhou přetvářku. „Věděli jsme, že máme určitý problém. Ale nepočítali jsme s tím, že se to začne řešit přímo při natáčení Výměny,“ vysvětlila vyhýbavě Dorka. A tak radši lhali... „Nikdo se nechce ztrapnit před celým národem. Je to trapná situace, a je pravda, že jsme trochu zpanikařili. Byla to blbost, měli jsme říct na rovinu, že jsme se dostali do finanční tísně. Ale nevěděli jsme, co dělat, a já jsem nechtěla potopit svého přítele a on zase nechtěl potopit mě...“

Podle Václava byla na vině Žaneta, že to televizi „propálila“. Jenže majitel jim zablokoval čipy od domu, takže to vlastně museli nějak vyřešit... „Věděli jsme o tom, udělala se z toho show a já jsem to bral jako show,“ kasal se Václav, jako by čekal, že by si za tento výkon zasloužil poblahopřát. A možná by opravdu zasloužil - slzy, které tak dramaticky ronil, byly také jenom součástí jeho představení! „Když mi řeknete, ať se tady teď rozbrečím, tak já se rozbrečím,“ ušklíbá se dnes sebevědomě tento mladý muž.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nezaplacený nájem a výpověď z bytu! TV Nova

V tuto chvíli už má ale rodina, do které patří i dvě malé děti, nové bydlení. Prý výrazně levnější. A vše je u nich již v pořádku. Žaneta si to ale nemyslí. V jejich rodině prý bylo mnohem více problémů... „Já to nechtěla moc ventilovat, ale ten člověk měl docela problém s alkoholem. Jsem přesvědčená, že pil denně. Pivko třeba cucal celý den, ale vždycky třeba odešel, vrátil se - a už na něm bylo vidět, že má upito,“ prohlásila s odstupem času.

To ale Václav popírá - naopak, podle něj si s ním často „cvakla“ i sama Žaneta. „Nějaký pivečko proběhlo, nějaký panák, to nebudu popírat, ale nepili jsme od rána do večera. Většinou to bylo, když děti šly spát. To jsme si dali oba,“ vysvětloval. Dorka k tomu doplnila, že na tom nevidí nic špatného - i v rodině ve Zlíně, kde deset dní pobývala, nebyli abstinenti. „David taky zašel k sousedům a taky tam popili. Ale já jsem to neřešila,“ krčila rameny.

Fotogalerie
24 fotografií