Aleš a Andrea společnými silami vychovávali sedm dětí: Samuela (11), Honzíka (8) a Magdalenku (7), které má Andrea z předchozího vztahu, a Sofinku (2,5) s Martičkou (1), které mají spolu. Aleš měl pak z předchozího vztahu další dvě děti, z nichž to nejmladší si se svou dnes již ex-manželkou „udělal“ v té samé době, kdy přivedl do jiného stavu i Andreu. Zdálo se, že během Výměny manželek Andrea ledacos přehodnotila a začala dokonce sepisovat rozvodové papíry.

Setkání po nedlouhém odloučení (Aleš totiž natáčení předčasně ukončil) bylo chladné a Andrea Alešovi do obličeje vpálila, že už jeho slibům nevěří. Nyní však TV Nova odhalila, že se rozvod nekoná! „O všem jsme si popovídali, všechno jsme probrali a je to lepší. Jsme dospělí, dokážeme se domluvit,“ vysvětlila Andrea stručně. „Ono je jednoduché rozbít rodinu, ale nedá se to vrátit,“ doplnil Aleš.

Po odvysílání jejich epizody na Voyo poznali manželé odvrácenou stranu slávy - lidi je údajně začali bombardovat kritickými komentáři. Ale ani samotné rodině z Uherského Hradiště se nelíbilo, jak byl v pořadu právě Aleš vykreslen. „Byl tam za úplnýho haj*la,“ podivovala se Andrea. Její muž se přitom velmi změnil a prý už v domácnosti více pomáhá. Také je i konečně zaměstnaný, pracuje ve výrobě - do té doby pomáhal rodinnému rozpočtu pouze brigádami, roznášel letáky.

S druhou rodinou přerušili kontakt. „Vypisovali nám, vyhrožovali, tak jsme si je zablokovali,“ vysvětlil Aleš. Předmětem sváru bylo násilí na dětech - dočasná partnerka Petra (39) totiž Alešovi vyčítala, že děti bije, což ostatně přiznával během natáčení i on sám. Děti se pak skutečně chovaly, jako kdyby se tatínka bály... „To, že děcka někdy dostanou, je normální,“ prohlašoval Aleš do kamery a neváhal je „umravňovat“ i třeba maskou Hulka, která jeho malé dcerky přiměla plakat strachy.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Bubák TV Nova

Právě na tyhle děti Petra často vzpomíná - a dokonce i její muž Ondra (30), i když je osobně nikdy nepotkal. „Dříve jsem Andreu litoval, ale teď, co všechno vyplavalo na povrch, tak je mi už líto jenom těch dětí. Andrea s Alešem ať si žijí, jak chtějí, ale hlavně aby ty děti byly co nejdál od nich,“ přál by si. Také Petra pobyt v druhé domácnosti protrpěla. „Bylo mi z toho dost úzko a nesla jsem to dost špatně, že v tom ty děti nechám,“ prozradila s odstupem času.

„Nedokážu si představit, že bych dopustila, aby můj partner mlátil moje děti. To je pro mě absolutně nepřípustný. Snažím se na to zapomenout, ale nejde to.“ Na vlastní oči viděla, jak Aleš „seřezal zadek malé Sofince, a jak zaútočil na Majdalenku, která se pak bála každého jeho pohybu. Kromě toho si všimla, že malý Honzík měl na krku otisky Alešových prstů, jak ho držel pod krkem... „Honzík sám nám to řekl před kameramanem, že to má od toho nevlastního táty. Z toho jsem byla úplně v šoku.“

Jak Petra sama zdůraznila, kdyby na tom byla zdravotně lépe, o děti bojuje. Jenže její stav jí to moc neumožňuje - potýká se totiž s vážnou nemocí. „Už v době Výměny jsem měla problémy se zády a na vyšetření se ukázalo, že mám nádory na krční páteři. Měla jsem tím utlačené krční obratle, které mi tlačily na míchu. Hrozilo mi, že ochrnu od krku dolů. Po Vánocích mě operovali a momentálně je to lepší, ale fyzicky na tom ještě ani zdaleka nejsem jako dřív. A asi ani nebudu, to říkal doktor, bohužel. Páteř je zrádná, hrozí mi reoperace. Snažím se léčit, abych tu byla pro rodinu,“ posteskla si.

Fotogalerie
50 fotografií