Božská Emily Ratajkowská, která v současné době patří bez přehánění mezi nejkrásnější topmodelky, se v hlavním městě Francie rozhodně nenudí. Nejprve navštívila přehlídku nejnovější podzimní a zimní kolekce Acne Studios pro rok 2024, navečer si pak tato sexy maminka téměř tříletého synka jménem Sylvester Apollo Bear vyrazila užívat do víru nočního života.

Nejdříve se ukázala v elegantních bílých šatech, které doplnila o červené boty na podpatku. Ty byly na její vkus až podezřele umírněné – Emily, která v minulosti randila třeba s hercem Bradem Pittem (60) či zpěvákem Harrym Stylesem (30), je totiž známá svými zatraceně hlubokými dekolty. Vidět ji v něčem, co není průsvitné a z čeho jí netrčí bradavky, je málem na vyhlášení státního svátku.

Video
Video se připravuje ...

Emily to v průhledných šatech pěkně rozjela. Instagram

Modelka si to ovšem vynahradila svým druhým outfitem, v němž šla „pařit“. Tím byla velmi volná bílá košile, kterou doplnila vysokými, lakovanými kozačkami. A to bylo vše, nějaké kraťasy či snad sukni zřejmě zapomněla ve skříni. Plandavý materiál se jí ovšem vymstil. V jeden nestřežený okamžik jí totiž přece jenom vykouklo jedno nezbedné prso!

Fotogalerie
64 fotografií