Emily Ratajkowská si vyrazila odfrknout z mrazivého New Yorku, kde žije se svým dvouletým synem Sylvesterem, na prosluněnou Floridu. Na pláž v Miami ji doprovodilo několik přátel. 

Modelka s polskými kořeny byla k nepřehlédnutí už při příchodu – na sobě měla sexy volné leopardí minišaty s černou krajkou, černé tenisky Adidas, přes rameno velkou koženou tašku a na nose brýle značky Miu Miu s jemně fialovými sklíčky.

Když ale šaty sundala, naskytl se přítomným ještě lepší výhled – ve vzorovaných, žlutých tangách s ladícím vrškem ukázala svou světově proslulou postavu. Když zrovna nechladila tělo ve vodě, ležela na lehátku a četla si cosi ze svého tabletu. Do Miami nicméně neodletěla jen za odpočinkem – zúčastnila se oslav parfumerie Viktor & Rolf u příležitosti představení nové vůně. 

Nová role

Ratajkowská má před sebou aktuálně velký projekt: Ačkoli se už od mládí toužila prosadit jako herečka, zatím se jí to příliš nepovedlo. To se teď ale mění... Plácla si totiž s filmařkou Lenou Dunhamovou (37) a jejím manželem Luisem Felberem (37) a získala roli v jejich novém romantickém seriálu pro Netflix.

Video
Video se připravuje ...

Emily to v průhledných šatech pěkně rozjela. Instagram

Fotogalerie
134 fotografií