Emily Ratajkowská využívá svých půvabů, jak jen může. Kromě toho, že je vyhledávanou modelkou, zaměřuje se i na módní návrhářství - se svou značkou Inamorata (italsky to znamená zamilovaná), která se specializuje čistě na dámské spodní prádlo a bikini, slaví obrovské úspěchy. A jinak tomu nebude ani v případě její nejnovější kolekce plavek nazvané Inamorata Satin.

Emily, co se snaží prosadit i jako herečka (objevila se například ve filmech Jsem božská, Děsivá temnota či Zloději a lháři) a podnikatelka, pilně propaguje své nejnovější kousky na svém božském tělíčku. Je totiž pravdou, že modely, co předvádí, lichotí především štíhlým postavám, zatímco ženy normálních nebo lehce oplácaných tvarů by v nich už tak skvěle nevypadaly.

Video
Video se připravuje ...

Emily to v průhledných šatech pěkně rozjela. Instagram

Tato kolekce plavek každopádně není pouze o módním vzhledu, ale také o sebevědomí - což Emily v rámci její kariéry rozhodně nikdy nechybělo. Jsou to úsporné podprsenky s pruhy látky čistě přes ňadra, vysoko střižené kalhotky spodních dílů, co odhalují její nekonečně dlouhé nožky a bříško ploché a pevné jako skála - a to i navzdory faktu, že je maminkou dvouletého synka Sylvestera Apollo Beara. 

S touto novou kolekcí Inamorata Satin, která snad úmyslně působí velmi neprofesionálně, jako snad vyfocená na mobil někde na dovolené, Emily Ratajkowská všem opět připomněla, proč je díky své kreativitě jednou z nejvýraznějších osobností v módním průmyslu. Její plavky oslavují ženskou krásu, sílu a sebejistotu... aniž by se opíraly o nějaké zbytečné pozlátko.
Fotogalerie
72 fotografií