Zatímco Petr se sem tam ve společnosti objeví, jeho manželka Romana se naposledy objevila před rokem a půl na pražské premiéře velkofilmu Jan Žižka. Chyběla i na křtu knihy svého tchána Petra Jákla staršího, kde se sešla celá rodina.

Dřív jsme si toho s manželkou užili hodně, ale jak jsme starší, tak už nás to tolik nebaví. Když chceme s Romanou jít do kina, jdeme mimo premiéru, sami dva a nejvíc se užijeme na dovolené, ze které jsme se nedávno vrátili. Jsme spolu rádi jako rodina. Já chodím spíš pracovně, ale Romana už vůbec,“ řekl Blesku filmový producent. Je pravda, že kdysi plnili společenské rubriky, ale vše se jednou přejí.

Video
Video se připravuje ...

Petr Jákl Markéta Reinischová

Na poslední dovolenou k moři s nimi měli jet i Jáklovi starší, ale místo nich jela Petrova sestra Alena s rodinou. „Naši si pořídili pejska knírače a ten nedokáže být sám doma, takže s ním vždy někdo musí zůstat doma. Vychovali ho tak, že když je sám, tak vyje a nikomu by ho nedali. A tak se naši se ségrou musí střídat v hlídání, vždy jedna rodina musí zůstat doma s ním,“ prozradil se smíchem herec.

Fotogalerie
57 fotografií