„Původně jsem byl oslovený jen, abych tady zpíval, ale pak se stalo, že mě oslovili, zda bychom tady s Domčou nezatančili. Protože dál spolu tancujeme a máme připravená další čísla, tak jsme to vzali. Ale měli jsme tady takovou plesovou premiéru,“ přiznal Blesku Krajčo, který s Dominikou zatancoval neskutečně sexy číslo.

Hodně tomu napomohly strohé šaty Dominiky, které na boku jistily tři pásky a při každém pohybu odhalila kus svého dokonalého těla. Většině pánům vyletěl tlak hodně vysoko a některým doslova spadla brada.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo na Plese jako Brno Markéta Reinischová

„Myslím si, že Dominika by dál měla tancovat před kamerami, protože tančí skvěle, umí partnera vést a je krásná. Všem mým kamarádům i nekamarádům se moc líbí. Je to moc hezká holka, ale já mám ještě krásnější doma, Domčo, promiň. Já se na to koukám trošku jinak,“ netají se Richard, který druhý den po plese odletěl do Dubaje, kde je už měsíc jeho manželka Karin (49).

Ta totiž před koncem roku onemocněla postcovidovým oboustranným zápalem plic a lékaři jí zakázali několikahodinový let domů do Česka. 

„Doufám, že si ji přivezu už domů. Její zdravotní stav je dobrý, ale vše záleží na lékařích. Bylo to pro všechny těžké nechat ji tam a odletět bez ní, ale naštěstí tam máme spoustu přátel, kteří se o ni postarali, a necítila se osamoceně. Já zůstal sám s dětmi, kterým se stýskalo, mně se stýskalo, takže doufám, že si jí přivezu domů,“ řekl Blesku muzikant.

Fotogalerie
45 fotografií