Před lety si manželé Krajčovi v Dubaji koupili apartmán, aby měli něco na zimu. Sami přiznávají, že je to jejich druhý domov, a proto se také právě tam společně s dětmi rozhodli vstoupit do roku 2024. Ale jak se říká, člověk míní, život mění. Poslední den loňského roku Karin lehce pokašlávala, ale přesto se s manželem stihli vyfotit na pláži. 

„Ten čas od pořízení fotky až do dnešního dne jsem vyplnila horečkou, narůstající bolestí na hrudi, dusivým kašlem, kdy jsem cítila, jak mi v plicích bublá horká voda. Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce-doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic-covidové plíce,“ šokuje spisovatelka. 

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo se vrátil na závěr StarDance: Beze stresu je to prima. Štichová, Kristl

„Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARU a JIP. Řekla mi, že od té doby horší nález, než ten můj, neviděla… Z nejhoršího jsem venku, ale zítra s rodinkou domů neodletím, v mém stavu je to zatím nemožné... Zvláštní zkušenost se takhle na začátku novýho roku znovu narodit a radovat se z úplně prostých věcí - že můžu dýchat, poslouchat zpěv ptáků a křik dětí, a dokonce se sama osprchovat," dodala manželka zpěváka Richarda Krajča. 

Fotogalerie
52 fotografií