Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Snowboardistka zůstala uvězněná v kabině lanovky: Na pomoc čekala patnáct hodin!

Autor: rc - 
4. února 2024
07:02

Chvíle hrůzy prožila snowboardistka Monica Lasová, která se vydala sjíždět svahy do kalifornského lyžařského střediska. Američanka nasedla do kabinové lanovky ve čtvrtek 25. ledna vpodvečer. Ovšem lanovka se zastavila a nešťastnice v ní zůstala uvězněná přes noc. Teploty klesaly hluboko pod nulu a žena marně volala o pomoc.

Monica Lasová se vydala s přáteli do lyžařského střediska Heavenly Ski Resort v americké Kalifornii. Ve čtvrtek odpoledne nastoupila do kabiny lanovky směrem dolů, jelikož na další sjezd na „prkně“ již byla unavená. Jak uvádí americká televize CBS, lanovka se o několik minut později zastavila a Monica zůstala uvězněná uvnitř. Začala marně křičet o pomoc, ale nikdo ji neslyšel. Neměla u sebe ani telefon. „Zoufale jsem křičela, dokud jsem neztratila hlas,“ uvedla Monica s tím, že v kabině strávila celou noc.

Její přátelé se o ni strachovali a zmizení nahlásili úřadům, ovšem Monicu našli až ráno, kdy se lanovka znovu rozjela. Mrazivou noc strávila tím, že se marně snažila zahřát. Ruce a nohy si třela o sebe. Mluvčí hasičů Kim George uvedl, že poté, co ji zachránili, vnímala a odmítla převoz do nemocnice. V kabině lanovky strávila dohromady patnáct hodin.

Video  7 věcí, které jste nevěděli o Ester Ledecké  - Videohub
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 4. února 2024 08:25 )

Proč jela nahoru, když už nechtěla jet dolů??? Samozřejmě nikdo nečekal, že pojede dolů lanovkou...

Uživatel_5305711 ( 4. února 2024 08:15 )

Snowboarďáci jsou vždy děsně v pohodě a cool. Nic nikdy neřeší. Fláknou sebou pod terénní vlnu a odpočívají, hned po opuštění vleku ucpou výjezd. A stále jsou v pohodě.
Takže nevěřím, že se slečna chovala hystericky. Byla v pohodě. A zpráva je přehnaná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání