Tramvaje mezi letohrádkem a Brusnicí budou muset jezdit po objízdných trasách. Linky číslo 22 a 23 a historická linka 42 pojedou v úseku mezi zastávkami Malostranská a Brusnice přes zastávky Chotkovy sady, Hradčanská a Prašný most. Poté se vrátí na své původní trasy. Náhradní doprava zavedena nebude.

Kvůli údržbě trati nepojedou v sobotu 27. ledna od 09:00 do 17:00 tramvaje mezi zastávkami Průběžná a Vinice. Linka číslo 7 pojede z centra z Průběžné přes Staré Strašnice do zastávky Zahradní Město. Tramvaj číslo 19 bude rozdělena na dvě části. Ve směru od Pankráce pojede z Průběžné přes zastávku Na Hroudě do zastávky Staré Strašnice a od Lehovce pojede od Krematoria Strašnice přes Solidaritu do smyčky Nové Strašnice. Linka číslo 26 ve směru z centra pojede přes Nové Strašnice do obratiště Depo Hostivař.

Náhradní autobus X19 pojede z Průběžné přes Strašnickou a Krematorium Strašnice do zastávky Vinohradské hřbitovy a odtud na Želivského. Kvůli rekonstrukci kanalizace je od tohoto pondělí do čtvrtka 22. února také přerušen provoz tramvají v úseku od I. P. Pavlova k Muzeu. Po objízdných trasách jezdí linky číslo 11 a 13. Náhradní doprava zavedena není.

Fotogalerie
9 fotografií