Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brožová na Maledivách, Bočanová s Andrlovou zdraví z Kanárů: Hvězdy prchají před mrazem!

/
  • Hvězdy prchají před mrazem!
    10. ledna 2024 ● 05:00

    Na Česko udeřily silné mrazy a mnohé celebrity se rozhodly frnknout do tepla k moři! Sociální sítě se tak plní prosluněnými fotkami a pozdravy z exotických krajin. Najdou se i tací, kteří si u toho stihli rýpnout do kolegů...

     

  • 1.

    Kateřina Brožová (55)

    Herečka a moderátorka si zřejmě potřebovala vyčistit hlavu. „Výlet a trochu odpočinku,“ libovala si už v letadle cestou na Maledivy. „Já su tak šťastná,“ rozplývá se Kateřina, která si v ostrovním ráji dopřává nejen koupačky v moři. „Cestou na masáž... No make-up, no filter... Jen tak,“ napsala k fotce, na které odhalila svou pravou tvář. „Vy žádný make-up ani filtr nepotřebujete, jste krásná. Kdejaká dvacetiletá holka vám může závidět!“ vzkazuje jí nejeden fanoušek.

  • 2.

    Mahulena Bočanová (56) a Ivana Andrlová (63)

    Kamarádky do nepohody vyrazily na Kanárský ostrov Tenerife ještě s Mahuleninou dcerou Márinkou (22). Na břehu moře si vychutnávaly drinky a neopomněly si rýpnout do zpěváka Miraie Navrátila (31). „Zdravíme Miraie z dovolené ve dvou,“ připsala Bočanová ke společné fotce s Andrlovou v narážce na to, že zpěvák nedávno přidal fotku s jiným mladíkem z dovolené a jeho fanoušci začali ihned spekulovat, zda jde o přiznání homosexuální orientace.

  • 3.

    Míša (32) a Roman (35) Tomešovi

    Objevovat krásy Srí Lanky se rozhodli manželé Tomešovi se syny Kristiánem (6) a Jonášem (5). „Nejemotivnější přivítání na Srí Lance nám přichystala příroda,“ radovali se z duhy nad sochou Buddhy. Také tam strávili skoro celý den v horách ve středozemí. „Navštívili jsme vesnici, která je odtržená od světa. Potkali jsme tolik krásných lidí. Krásných zevnitř,“ popsal další zážitek Roman. Jejich kluky ale ze všeho nejvíc nadchlo koupání se slony!

  • 4.

    Václav Noid Bárta (43)

    Na Maledivy, i když částečně i pracovně, vyrazil také Noid s rodinkou. Na roztomilé fotce se pochlubil dcerkami Terezkou (8), Eliškou (3) a roční Aničkou. „Největší štěstí moje. Rodina,“ připsal zpěvák ke snímku, na kterém se společně procházejí po molu.

  • 5.

    Aleš Háma (50)

    Herec a moderátor s manželkou Gabrielou (50) poznává exotické Filipíny. „Narozeninová expedice, den 1,“ připsal moderátor k fotografi i z letadla, kde si vychutnávají »šampíčko«. Na místě pak Aleše zaujaly nejen vraky aut, ale hlavně přivítání v hotelu, kde na ceduli napsali jeho jméno!

  • 6.

    Martina Formanová (58)

    Hned po Novém roce odletěla vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86) do Karibiku. Doprovod jí dělá nevlastní syn Petr Forman (59), jedno ze starších dvojčat jejího muže. Během toulek po Kostarice zašli také na večeři do restaurace Mycelium, kterou tam nedávno otevřela česká kuchařka Kamu Rundusová (33) s přítelem Robertem. „Byl to vynikající kulinářský zážitek,“ napsala Martina ke společným fotografiím. Restaurace se specializuje na tapas, což jsou španělské dobrůtky všeho druhu, a také na asijskou kuchyni. Jídla přitom nejsou vůbec levná. Jedno přibližně vyjde na cca 70 dolarů, což je zhruba 1500 Kč.

  • 7.

    Mariana Prachařová (29)

    Herečka Mariana Prachařová před zimou utekla do slunného Thajska, kde si užívá nejen slunce a moře, ale i nejrůznější dobroty a výlety. O tom, co na své cestě prožila, informuje své fanoušky poměrně intenzivně na instagramu.

  • 8.

    Galerie

    Fotogalerie
    48 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Kateřina Brožová si léto užívá hlavně v přírodě. instagram

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Uživatel_5634767: Také bych jela mít na to. To si mohou dovolit jen rádoby české VIP jsou velmi dobře placené, ale bědovat budou pořád jak mají málo. Všichni mají domy a a několikrát do roka moře. Ani jedna nebydlí v bytovce a nemusí počítat. Rvou se o role které jsou krásně placené 30tis. za jeden natáčecí den jen aby měly ještě víc a víc.Dát jim běžný chudý plat český, tak by bylo po hercích.

(10. 01. 2024 13:42)

Uživatel_5650027: Letenka do Dubaje za 8900,- Kč všechny zájezdy all in exkluziv do 10000,- Kč resorty, Dubaj, Omán, Madeira, Ibiza, Tenerife, Kanárské ostrovy.. last-minute, odjezd do 2 dní..cestovky nabízí každý den
Náš organismus je po staletí nastaven na zimu po předcích. Hezkou dovolenou přeji. Dovolená pro střední třídu.

(10. 01. 2024 12:57)

Andreis: Neumíte číst? Kamarádky do nepohody vyrazily na Kanárský ostrov Tenerife ještě s Mahuleninou dcerou Márinkou

(10. 01. 2024 12:46)

Bleskoska: A že Bočanová ne***kuje s Márinkou... To s ní dělá fotky jen na odiv, že jo, jinak na ni háže bobek a tráví čas s Andrlovými a jinými hvězdami, přičemž Márinku zavře někde mezi čtyři zdi.

(10. 01. 2024 06:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy