Vopěnková, která si v kuloárech vysloužila přezdívku »ramlice«, vážně uvažovala, že se s Karlem přijde do katedrály rozloučit. Nakonec ale nedorazila, protože by to prý psychicky nezvládla.

Chtěla jsem tam jít, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslela. Byla jsem na tom hodně špatně,“ tvrdí Jana, která s knížetem měla v minulosti poměr a několikrát s ním společně vyrazila i do společnosti. Od roku 2013 byli v kontaktu a brunetka Blesku řekla, kdy spolu mluvili naposledy.

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenbergerova přítelkyně Vopěnková: Co říká na přezdívku „Ramlice"? David Turek, Elmer Carvalho

„Během posledního rozhovoru, když jsme si volali, mi říkal, že už se cítí líp. Zněl úplně vesele, tak, jako že už je plný síly. Slíbili jsme si, že se uvidíme, že si dáme oběd v Národní kavárně, kam rád chodil. A že prostě pokecáme.“ Bohužel těžce nemocný Karel zemřel... Jana se za něj pomodlila v kostele a zapálila svíčku.

Nedávno se dle svých slov stala terčem útoku. „Byla jsem v baru v centru Prahy a byla jsem slovně napadena. Nadávali mi, že jsem Schwarzenbergova špinavá kur*a,“ popsala Vopěnková událost Expres.cz, k níž mělo dojít před několika dny.

Fotogalerie
46 fotografií