Začalo to opakovanými bolestmi v levém prsu, které herečku Nicole Eggertovou trápily už od října loňského roku. Během krátké doby přibrala jedenáct kilogramů, to ale přisuzovala menopauze. Jenže pak si v prsu nahmatala bulku. „Opravdu to pulzovalo a bolelo. Navštívila jsem praktickou lékařku a ta mi řekla, že se to musí hned vyšetřit. Problém byl ale v tom, že bylo všude plno. Musela jsem čekat až do konce listopadu,“ svěřila se Eggertová magazínu People.

Nakonec absolvovala vyšetření mamografem a tři biopsie a začátkem prosince dorazily výsledky. Bohužel se špatnou zprávou. „Bylo to pro mě těžké. Cítím to, je tam. Je potřeba ji odstranit. Někdy propadnu panice a říkám si: Dostaňte ze mě tu rakovinu. Každou vteřinu, která uplyne, ta věc neustále roste,“ řekla o své bulce v prsu.

Nyní ji v nejbližší době čeká operace a také zahájení léčby pomocí chemoterapie a ozařování. „Musím se přes to dostat a porazit to!“ říká Eggertová s odhodláním. Velkou podporou jí jsou dcery Keegan (12) a Dilyn (25).

Fotogalerie
19 fotografií