Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Slizáci a nechutné narážky. Herečka Bangoura promluvila o fetišizaci

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
12. května 2023
17:00

Ostravská herečka, modelka a moderátorka Anna Bangoura si za svůj život už vyslechla mnoho nevhodných slov i návrhů kvůli tomu, jak vypadá. V divadle dokonce zažila i jednu nepříjemnou scénu se slizkým hercem. Více prozradila v rámci Podcastové dámské jízdy Blesku v Ostravě.

Řeči na to, jak vypadá, začala Anna Bangoura vnímat už v relativně brzkém věku. Mezi první patřil její bratr, který se dívce smál, že chce mít svalnatý krk jako její oblíbený hrdina z mangy. Tehdy Anna začala řešit, jak vlastně dívky potažmo ženy mají vypadat.

Video Už budu! Celý rozhovor s herečkou Annou Bangourou - pdc, ub, jim
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Podobné narážky a vtipy pak často bývají pro sebevědomí žen problém, protože nesplňují nároky na to, jak má ideální tělo vypadat. „U žen je primární krása. Ale to, že by měly být hlavně krásné, je hrozně destruktivní právě k tomu vztahu k tělu. Nastavené standardy a ideály krásy totiž málokdo splňuje a člověk si pak říká: ‚Dobře, tak já teda můžu cvičit,' a můžu dělat cokoliv, ale nohy delší mít nebudu,“ popisovala Anna Bangoura, jak jsou předsudky o vzhledu špatné.

Podcastová dámská tour Podcastová dámská tour | Blesk

Ona sama řešila opačný problém, muže totiž přitahovala spíš kvůli své kráse, než kvůli tomu, kým skutečně je. „Loni na festivalu Colours of Ostrava se mi stalo, že jsme šli s přítelem k baru a ten barman, jak se snažil být přátelský, tak mluvil na mého přítele jakože: ‚Jak se ti to povedlo? To je husté, ty jo!' a vlastně o mně mluvil, jako bych byla nějaká jako dekorativní věc vedle něj, kterou si pořídil. Takže to bylo pro nás oba hodně nepříjemné,“ vzpomínala.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Hostka podcastu je sice herečka, ale doposud neměla mnoho scén, v nichž by se odhalovala. Nejvíc nahatá byla během školní hry, když po scéně pobíhala polonahá v podprsence. Anna neúčinkovala ani v mnoha postelových scénách, ačkoliv při jedné měla spíš problém se soustředit, neboť skákání na kamarádovi jí přišlo spíš úsměvné. Naopak úplně hororový okamžik zažila jednou v divadle, když místo jejího stálého kolegy zaskakoval jiný herec. „Vyloženě se těšil, až budeme mít scénu, kde se líbáme...“ 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.