Byť chce Česká televize oficiálně odtajnit jména účastníků až příští týden, člověk znalý zákulisních příprav potvrdil Blesku, že mezi nimi bude i dlouholetý člen činohry Národního divadla.

Rybová řekla ne

Bylo to překvapení i pro jeho současnou manželku Lindu Rybovou (47), která účast v podobných soutěžích odmítá. „Na devadesát devět procent bych do takových show nešla. I když je StarDance pro mě přijatelnější, dokázala bych tak maximálně tančit někde mimo, kde by mě nikdo nevyhazoval ani neposílal dál... Ale o tom ta soutěž je, takže v mém případě je to nemožné,” nechala se slyšet herečka, kterou můžeme momentálně vidět v primáckém krimiseriálu Zákony vlka.

Zato Prachařova bývalá manželka Batulková před 15 lety všem dokázala, že taneční vlohy má, a s tanečníkem Janem Onderem (37) StarDance dokonce vyhrála!

V jednom kole

Na rozdíl od svých rivalů z řad celebrit Prachař moc velké zkušenosti s tancem nemá. Do karet by mu ale mohlo hrát, že se velmi dobře zná s bývalým porotcem StarDance Václavem Kunešem (47). S jeho tanečním souborem 420People totiž před lety připravoval dvě divadelní inscenace, ve kterých spojili tanec s činohrou. Kuneš sice mezi porotci letos nebude, ale svoje k tomu herci jistě řekl...

Otázkou nicméně je, jak chce herec stíhat složitou přípravu a tvrdé tréninky. Podle dostupných informací aktuálně hraje kromě Zlaté kapličky ve třech dalších divadlech.

David Prachař je otcem pěti dětí, s nejstarším Jakubem (39), hercem, muzikantem a bavičem, fanaticky fandí fotbalistům Slavie.

7 statečných

„Jména účastníků letošního ročníku StarDance oznámíme v dubnu na tiskové konferenci k tomu určené,“ sdělila tisková mluvčí ČT Karolína Blinková. Byť žádné jméno zatím oficiálně potvrzené nebylo, Blesku se podařilo zjistit, kdo by se měl letos na podzim utkat o krále či královnu tanečního parketu. A jsou to velmi zajímavá jména!