Populární herec vyhrál glóbus v kategorii nejlepší herec v dramatickém seriálu za ztvárnění hlavní role rančerského patriarchy Johna Duttona v seriálu Yellowstone. „Včera jsme museli odvézt děti ze školy. Je to podruhé za pět let, co naši dálnici zaplavila voda a my jsme se ocitli na špatné straně města. Už jsme se ani nestačili vrátit domů včas před uzavřením dopravy. Nikdo není smutnější než já a manželka Chris, že tam s vámi na Zlatých glóbech nemůžeme být,“ řekl Costner na videu, které doručil organizátorům slavnostního večera v sále hotelu Hilton v Beverly Hills.

Moderátorka Regina Hallová, která převzala cenu jeho jménem, si místo tradiční děkovné řeči zažertovala. „Kvůli bezprecedentnímu počasí a záplavám se musel evakuovat do krytu – v Santa Barbaře!“ Narážka na druhdy totálně zabezpečenou oblast pro největší boháče vzbudila velký smích diváků.

Spielberg je král! Rozbil Avatara i Cruise

Zlatý glóbus za nejlepší filmové drama i nejlepší režii si odnesl částečně autobiografický snímek Stevena Spielberga (76) Fabelmanovi, který je volně založený na režisérově dětství a dospívání. Dokázal tak porazit velké favority globů, například pokračování akčního trháku Top Gun s názvem Maverick či druhý díl výpravného sci-fi snímku Avatar Jamese Camerona (68).

Butler děkoval Elvisově vdově

Zlatý glóbus za nejlepší mužský výkon v dramatu porota udělila herci Austinu Butlerovi (31) za biografický snímek o králi rock´n´rollu Elvisovi Presleym s názvem Elvis. Přímo na místě sledovaly přebírání cen i Presleyho vdova Priscilla (77) s jejich dcerou Lisou Marií (54). Dojatě slzely při jeho děkovačce, kde jim sliboval věčné přátelství. Fanoušky ovšem namíchlo, že se pokoušel imitovat Elvisův božský hlas...

Video
Video se připravuje ...

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston Videohub

Fotogalerie
32 fotografií