Třikrát ženatý a třikrát rozvedený Miroslav Etzler po boku svého nejmladšího syna Sama září štěstím. Když ale přijde řeč na jeho starší děti Markétu, Magdalénu a Kristiána z předchozích manželství, do smíchu mu není.

„Když jsem byl mladší, tak jsem byl idiot. Jako skoro každej chlap je do pětačtyřiceti idiot, protože si váží spíš těch svých úspěchů a kariéry, ale neváží si toho, co mu bylo dáno. To znamená, že s dětma to bylo komplikovanější, protože já jsem spíš myslel na sebe než na ně. A když má člověk ambice, tak to tak někdy v životě bývá. Teďka se to snažím tomu Samovi vynahradit za ty tři děti,“ přiznal v pořadu ShowTime, kde podle něj udělal se staršími dětmi chybu.

S otcem přestaly komunikovat dcery z prvního manželství po narození nejmladšího bratříčka. „Bohužel to holky nedaly a nestýkáme se. Mrzí mě to, ale věřím, že to časem pochopí. Ale je mi jasné, že ze všech stran poslouchají různé věci a mají pocit, že jsem se na stará kolena zbláznil. Místo toho, abych byl dědečkem, tak jsem tátou. Ale já jsem opravdu šťastný, Bůh mi seslal anděla v podobě syna a já si to užívám,“ svěřil se Blesku herec po narození Sama. Jeho vztah se starší dcerou se trochu srovnal poté, co se sama stala matkou. „Je to takový napjatý, ale moje nejstarší dcera se stala nedávno maminkou dvojčat, takže já jsem dvojnásobný dědeček. Pomalu, ale jistě se to lepší,“ pochvaloval si Etzler ještě loni.

Etzler se nestýká ani se synem z druhého manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou, od té totiž odešel za Vilmou Cibulkovou. „S Kristiánem se to už nikdy nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky. Doufám, že bude šťastný,“ řekl už v minulosti. Zdá se ale, že jeho vztahy se staršími dětmi jsou stále na bodu mrazu.

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler po zápalu plic: V mém věku kolem sebe potřebuji hodně zdravotníků. Lucija Veselá

Fotogalerie
37 fotografií