Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Sex s umělými celebritami je běžný. Na míru lze vyrobit i bývalé partnery

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
20. listopadu 2022
16:13
Autor: jim - 
20. listopadu 2022
05:00

Muchlovat se s Marylin Monroe, Karlem Gottem nebo s Angelinou Jolie už není hudba budoucnosti. Podle manažera pražského sex privátu Naughty Harbor Jana Skalníka již firmy umí vyrábět silikonové panny a panáky na zakázku. A pro výrobu umělých celebrit nebo bývalých partnerů toho není potřeba mnoho.

Mezi jedny z nejpodivnějších dotazů, které Jan Skalník za dobu 3 let, co pracuje jako manažer a zároveň provozovatel online obchodu Naughty Harbor se sexuálními pannami, dostal, byly ty, kdy lidé chtěli vyrobit silikonové kopie svých bývalých partnerů a partnerek. „Je naprosto běžné, že si tohle zákazník může objednat. Může si třeba nechat vyrobit silikonovou pannu podle fotek své bývalé přítelkyně. Stačí poslat pár fotek ze strany, z boku, přidat její míry, a ten výrobce je schopný na základě těchto parametrů, mu vyrobit pannu přesně na míru,“ řekl Skalník pro nový podcast Už budu!

Dotaz na kopii české celebrity ještě nedostal, ale ví, že je možné si je nechat u výrobce také na přání nechat udělat. Nejblíže k sériově prodávaným slavným a známým osobnostem má firma Game Lady Dolls, která vyrábí realistické silikonové panny podle slavných ženských postav z počítačových her. 

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye na její instagramový profil.

Populární je kupříkladu Lara Croft, kterou si zahrála Angelina Jolie v roce 2001 ve filmu Lara Croft - Tomb Raider, nebo Ciri ze série Zaklínač, kterou ve stejnojmenném seriálu ztvárnila Freya Allan. K dostání je třeba i Tifa, Aerith a Yuna ze série Final Fantasy, Mama z Death Stranding, Jill Valentine a Ada Wong z Resident Evil nebo Ellie z The Last of Us Part II.

V budoucnu lze očekávat, že sexuální panny podle vzhledu zesnulých nebo žijících celebrit budou dostupnější a bude se proto řešit, jestli se nejedná o jejich zneužití. Podle Skalníka ale na výrobce nemají v současnosti poškození žádné páky, jak jim v tom zabránit.

Video Celý rozhovor o umělých pannách a VR s Janem Skalníkem - pdc, ub, Jedlička
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.