Domov snů na počkání (Instant Dream Home)

Autor: Netflix

Rychlejší a rozhodně mnohem dražší verze pořadu Jak se staví sen, je nová řada na Netflixu s názvem Domov snů na počkání (Instant Dream Home). Celé měsíce se tým designérů a konstruktérů připravuje na proměnu domů za pouhých 12 hodin! Na jednom domě tak pracuje i více jak 250 dělníků, kteří mají na minuty rozepsaný harmonogram. Pomáhá jim vrtulník, nebo jeřáb. Je v domě potřeba další koupelna? Není problém, jak tohle designéři vyřešili a jde postavit školu na vlastní zahradě? Odpovědi najdete v celkem 8 strhujících dílech plných inspirace a zábavy. A pozor, pořadem provází hvězda Danielle Brooks ze seriálu „Orange Is the New Black“.

 

Jak se staví sex room (How to Build a Sex Room)

Autor: Netflix

Je asi nejžhavější novinkou na Netflixu. Pokud by vás lákalo mít svou soukromou místnost, ve které se budou plnit vaše nejtajnější fantazie, pak se rozhodně podívejte na tuto 8dílnou sérii. Designérka Melanie Rose vás provede nejen luxusními domácími lázněmi ale i pořádným rokenrolovým doupětem...

 

Domov jako ze sna (Dream Home Makeover)

Autor: Netflix

Manželé Shea a Syd prodali dům, vzali si půjčku a založili ateliér Studio McGee. Díky několika sériím seriálu uvidíte, jak si pohrát s prostorem, barvami i materiály. Shea předělává byty a domy nejen celebritám, ale i obyčejným lidem s normálním rozpočtem a výsledek jejího snažení, vás opravdu okouzlí. Uvidíte, že k proměně interiéru někdy stačí opravdu málo. A právě teď vyšla 2. série, která vás opět přiková ke gauči a po zhlédnutí budete chtít předělat i sklep!

 

Motely snů (Motel Makeover)

Autor: Netflix

Dvě kamarádky, které investovaly veškeré úspory do nákupu starého motelu, který v omezeném čase i omezeném rozpočtu rekonstruují pokoj po pokoji. Od jejich peripetií s dodavateli, úspěchů, kompromisů i radostí se nebudete chtít odtrhnout zvlášť, když v nejlepším zasáhne do jejich plánu pandemie. Jak si poradily?

 

Proměna domácnosti: Vysněné bydlení (The Home Edit)

Autor: Netflix

Máte hodně věcí a nevíte, jak je uskladnit, srovnat, nebo co vyhodit? Vaše šatna přetéká a nemůžete najít oblečení? Odbornice na úklid Clea a Joanna vám poradí, jak si správně zorganizovat domácnost a ještě ji seřadit podle barev duhy. Uvidíte nejen bydlení celebrit a jejich poklady, s kterými si neví rady, ale i obyčejné lidi, kteří jen potřebují více prostoru pro život a neví, jak ho najít.

 

Nejpozoruhodnější domy světa (The World's Most Extraordinary Homes)

Autor: Netflix

Jaké by to bylo bydlet v domě, kterému můžete hýbat se zdmi, nebo si užívat víkend v chatě, která je vestavěná do skály? Nejpozoruhodnější domy světa vám ukáže Piers Taylor a Caroline Quentin. Zaměřili se na ty v Indii, Izraeli, Norsku a Španělsku.

 

Malinkaté domky (Tiny House Nation)

Autor: Netflix

Trend malých domků je hitem posledních let. Jak takový domek postavit, na co nezapomenout, i jak se do mini domku vejít s dětmi i piánem, vám ukáže moderátor John Weisbarth a odborník Zack Giffin, kteří cestují po USA a sledují cestu rodin za vysněným mini bydlením.