Ačkoliv Godlovi ještě není ani padesát, jeho děti se mu již o vnoučata postaraly. A Zdeněk, kterého proslavila role cikána Franty v populárním seriálu České televize Most!, je na to patřičně hrdý.

„Mám nové vnoučatko,“ oznámil šťastně na sociální síti herec, který měl v minulosti pletky se zákonem. Také stále splácí vysoké dluhy, ovšem díky natáčení Ordinace a dalších pořadů už to jde přece jenom o něco lépe. Navíc se spekuluje i o tom, že by se měl Godla objevit v nové řadě StarDance!

Ačkoliv jeho vnouče se teprve narodilo, děda už má „plán" i pro něj, i když se samozřejmě jedná jen o legraci na základě jména, které miminko dostalo. „Jmenuje se Zdeněk Godla čtvrtý, třeba si zahraje v Mostě. Můj syn tam hrál také,“ přiznal dokonce na instagramu.

VIDEO: Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství? FTV Prima

Fanouškům svěřil i to, že malý při narození vážil 3700 gramů a měřil 52 centimetrů. „Miluju moc moc, žiju pro své vnoučatka,“ dodal hrdě Godla, který v seriálové Ordinaci ztvárňuje nevlastního bratra Bobo Švarce v podání Martina Zounara (53).

Netrvalo dlouho a kolega mu na sociální síti poblahopřál také: „Gratuluju ty dědku, zdraví brácha,“ okomentoval Zounar příspěvek a připojil i několik emotikonů ve tvaru lahví šampaňského. Vzhledem k tomu, že natáčení seriálu už bylo ukončeno, asi pánové nebudou mít šanci miminko zapít i ve skutečnosti na place, a tak tedy jen virtuálně...

VIDEO: Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií