Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Naučte se kombinovat

25. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Možná právě uvažujete, kde najít kvalitní lůžkoviny, které by trochu oživily vaši ložnici. Všichni víme, že čas od času je potřeba si udělat radost. Nové povlečení přitom umí změnit ložnici k nepoznání, můžete tak každou chvíli usínat v jiném prostředí. A právě krásně voňavé, nové povlečení navodí dobrou náladu a podpoří kvalitní spánek. Po velmi náročném pracovním dni se tak budete pokaždé těšit do své oázy klidu a relaxace.

Kvalita až na prvním místě

Mikroplyš, mikroflanel, krep, bavlna nebo satén, na výběr máte hned z několik oblíbených materiálů, přesto každý jednotlivý kousek v té největší kvalitě. Každý připravený vám posloužit. Co takhle chladivý a příjemný satén na dlouhé letní večery a pohodlný mikroflanel na zímní období. Dokonale sladit můžete jak povlečení, tak lůžkoviny. U nás dbáme na to, abyste dokázali jednoduše vše zkombinovat. Je tak opravdu jen na vás, zda budete chtít, aby se jednotlivé kousky doplňovaly nebo kontrastovaly. Navíc nemusí zůstat jen u vaší postele, projděte si náš sortiment pozorně.

Autor: Shutterstock

Kombinujte barvy napříč pokoji

Sladit do stejných dekorů můžete i koupelnu či další pokoje. Ručníky a osušky v barvě povlečení navodí pocit luxusního stylu. Pokud budete chtít dovést vše k dokonalosti, můžeme vám práci ulehčit, a vy si tak budete už vybírat jen v rámci celých setů, které jsme pro vás předpřipravili. Přitom ani u toho nemusí zůstat a ve stejných barevných provedeních u nás najdete třeba i závěsy, které se hodí do každé místnosti.  Zjistíte tak velmi rychle, že poměrně snadno dokážete sladit celý dům.

Pořádně si vše dopředu promyslete

Je jasné, že nebudete měnit barvu všeho v domě, vždy, když dáte prát povlečení nebo ručníky. Je potřeba být obezřetní a dopředu zvážit, co by se dalo sladit, které barevné kombinace máte rádi a jestli se k sobě doopravdy hodí. Představte si pokoje, ve kterých sladíte v neutrálních barvách základní linie. Celý dům bude působit sjednocené, základní linie bude spojovat všechny pokoje,  navíc však budou oživené zajímavými prvky. A ostatní detaily pak můžete jen lehce kombinovat podle toho, zda budete chtít zrovna ucelit nebo rozbít celkový dojem.

Autor: Shutterstock

Rádi vám poradíme

Pokud vás naše nabídka zaujala, určitě neváhejte a objednejte si nějaké kousky. Přesvědčíte se tak na vlastní oči, že s našimi výrobky budete nadmíru spokojeni. Díky snadné orientaci na našich stránkách vám cestu k vytouženému nákupu usnadníme. Pomoci by vám mohl i náš blog, kde najdete užitečné rady. Pokud budete chtít více poradit nebo si nevyberete mezi atypickými rozměry, můžeme vám vytvořit nestandartní nabídku přímo na míru, stačí nám napsat a vše společně vyřešíme, protože našich zákazníků si vážíme a jsme tu pro ně.