Značka RUSCONA získala během posledních let pověst nehtového průkopníka a inovátora. Naše zákazníky, profesionální nehtová studia a nezávislé nehtařky, považujeme za členy rodiny a tak se k nim i chováme. Základem všeho jsou kvalitní produkty s EU certifikací, rychlé dodací lhůty, široký doplňkový sortiment a prvotřídní služby. K tomu navíc připočtěte produktové a digitální inovace, které nemají v nehtovém světě obdoby.

RUSCONA přivedla na svět např. jedinou globální sociální síť pro nehtařky RUSCONA Shine, nebo chytrý rezervační systém GLAMORA Booking, jenž řeší aspekty nehtařského života, který dosud žádný jiný online rezervační systém neřešil. Ačkoliv se RUSCONA zaměřuje na svět profesionálních nehtařek a nehtových studií, jedna naše produktová kategorie zasahuje i do světa koncových zákazníků: Gellaky.

Autor: RUSCONA

Lak, který vydrží

Gellak. Gellak je speciální kategorie nehtových produktů. Gellaky obsahují foto citlivou složku, která reaguje v UV/LED lampě vytvrzením. Díky tomu gellaky na rozdíl od klasických laků vydrží na nehtu výrazně déle, a to dle provedení od 3 až do maximálně 4 týdnů. Gellak charakterizuje nejen vysoká odolnost, ale také pružnost díky použití kaučuku a univerzálnost. Na hotový gellakový nehet lze aplikovat různé typy zdobení.

Obecně se uvádí, že Gellak není vhodný pro oslabené či lámavé nehty. Potřebujete-li nehet pořádně zpevnit, je většinou vhodnější zabrousit do kategorie UV/LED gelů a obránit se na některou z nehtových profesionálek. Připravit a správně vystavět gelový nehet bez předchozích zkušeností a hlubokého proškolení totiž není téměř možné. Pokud však vhodně zkombinujete Gellak např. s RUSCONA Medium base, slabší nehet přestane být problém.

Base nehet krásně zpevní a použití Gellaku tak nebude ničím limitované. Mějte prosím na paměti, že Gellak nevyžaduje takovou odbornost jako UV/LED gely, není však pravda, že se s ním pracuje stejně snadno jako s klasickým lakem. Nehet se pro aplikaci Gellaku musí správně připravit vč. očištění, úpravy kůžičky či zmatnění, ale vyžaduje rovněž použití přípravných tekutin a podkladových bází. Jedině tak vám gellakové nehty skutečně vydrží. 

Autor: RUSCONA

Proč zvolit gellaky RUSCONA?

V první řadě skvěle kryjí. Obsahují totiž kvalitní pigment a výborně přilínají k přírodnímu nehtu. Jsou navíc samo-vyrovnávací. Dají se použít pro Gellak techniku, ale také jako barevný gel na gelové nehty. Vypadají úžasně, jsou dostupné ve více než 130 barvách, mají parádní štěteček s rovnou špičkou a pochází z Německa. A jelikož vám posíláme zboží na přímo, můžeme vám nabídnout i parádní cenu. Za špičkovou kvalitu srovnatelnou i s dvakrát dražšími Gellaky.

Poznámka: Produkty RUSCONA jsou určené pro profesionální užití. Použití v domácích podmínkách je možné pouze na osobní zodpovědnost uživatele.