O deset let mladší partner moderátorky Adely Vinczeové, dříve Banášové, se snaží vymanit ze škatulky „zlatokopa“, co se snaží vézt na vlně slávy své manželky. Sám pracuje coby moderátor a zabývá se ekologií, o které dokonce přednášel (pochopitelně za časů před pandemií viru covid-19) na školách. Na sociální síti pak otevřeně hovoří o věcech, jaké jsou jiným lidem nepříjemné - například se nestydí otevřít téma své neplodnosti, veřejně rozebírá možnost adopce dítěte, či popisoval průběh koronavirové nákazy, kterou si před časem prošel, a to s ne zrovna lehkým průběhem.

S odpovědí na dotaz, jak toto náročné období zvládá po mentální stránce, ale trochu váhal. Jednoduše proto, že mu bylo, jak sám prozradil, poněkud nepříjemné přiznat, že je mu vlastně dobře. „Je mi na to až skoro blbé odpovědět, protože v kontextu rodin, kterým každý den zemřou stovky blízkých, v kontextu drobných podnikatelů, kteří nemají z čeho platit ani odvody, v kontextu zdravotníků, kteří pomalu nevědí, kdy je den a kdy je noc… se mám jako prase v žitě,“ přiznal slovenskému deníku Nový Čas bez obalu. „Takže poslouchám nařízení a šoupu nohama,“ dodal Vincze.

VIDEO: Adela Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Sympatický Viktor Vincze pochopitelně jinak na sociální síti vyjadřuje hlubokou podporu všem, kteří si aktuálně procházejí peklem, a nepřestává bojovat za lepší svět. Například v Mezinárodní den žen naléhal na své followery, aby nekupovali svým přítelkyním žádné dárky, žádné bonboniéry nebo „haraburdí, které se okamžitě stává odpadem“.

„Dárkem může být i nedělní oběd, co jí uvaříte. A po zbytek roku dělejte všechno pro to, aby se všechny ženy měly minimálně tak dobře, jako muži. Bez materiálních volovin!“ zdůrazňoval tento zarytý ochránce přírody. A s tím rozhodně nelze nesouhlasit...

VIDEO: Adela Banášová přestala jíst maso

Video
Video se připravuje ...

Banášová přestala jíst maso Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií