Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Startuje Trhák Blesku, nejsnadnější hra v Česku: Lukáš (40) si za výhru koupil dřevo, František má políčeno na půl milionu!

/
  • Startuje Trhák Blesku: Lukáš si za výhru pořídil dřevo,  František je dal na právní bitvu
    11. února 2021 ● 05:00

    V pátek startuje nejsnadnější hra v Česku Trhák Blesku! Soutěžící si mohou odnést 10, 50 nebo dokonce 500 tisíc Kč! Co z vyhraných peněz pořídili minulí výherci? Lukáš Kubíček (40) z Lesnice si za výhru pořídil dřevo, Anna Romsy (62) ze Zlatých Hor zase peníze investovala do podlah a Rudolf Koky (63) z Moravské Třebové si pořídil nový televizor. Zkusit štěstí můžete i vy. Už ve středu začíná nové kolo nejsnadnější hry v Česku. 

  • 1.

    Lukáš Kubíček (40) z Lesnice: Za výhru a výhru máme teplo

    Příjemné teplo i v těchto mrazech má doma díky podzimní výhře v DENNÍ HŘE Trháku Blesku Lukáš Kubíček (40) z Lesnice na Šumpersku. Za 10 tisíc korun si pořídil dřevo na topení. „Deset tisícovek od Blesku přišlo jako na zavolanou, zrovna jsem řešil, za co pořídím dřevo na zimu,“ přiznal pan Lukáš, který koupil deset kubíků pěkného bukového dřeva. „Topíme jen dřevem, do konce letošní zimy asi nevystačí, ale většinu nám to vyřešilo,“ prozradil. Zkoušet štěstí v Trháku Blesku chce znovu hned od zítra. „Přemýšlím, že bych si konečně pořídil předplatné, aby mi žádný den Blesk neunikl,“ konstatoval a dodal: „Navíc, když je možnost vyhrát půl milionu. Za to by byla nejenom pořádná hromada dřeva.“

    Lukáš Kubíček nakoupil za vyhraných deset tisíc korun dřevo na zimu
    Autor: pavel ryšlink

  • 2.

    František Tůma (71) z Českých Budějovic: František Tůma (71) z Českých Budějovic: Peníze na právní bitvu

    Mezi podzimní výherce Trháku patří i František Tůma (71) z Českých Budějovic. Za získaných 10 tisíc plánoval koupi nábytkové stěny, nakonec si zaplatil právníka. „Řeším jeden soudní spor, takže z výhry byla vítaná finanční injekce, která mi opravdu vytrhla trn z paty,“ svěřil se František, který věří, že zase vyhraje. „Jsem předplatitel a těším se na Trhák. Byl bych sám proti sobě, kdybych nešel štěstí naproti. Blesk mám denně ve schránce, a navíc věřím na náhody,“ řekl senior. Jak by s penězi naložil, má jasno. V případě nižší částky by si konečně koupil ten původně plánovaný nábytek. „A kdybych náhodou vyhrál hlavní výhru – půl milion na ruku? Mám domek po rodičích. Tam bych peníze použil na opravy,“ dodal pan Tůma.

    František Tůma s výhrou.
    Autor: Vlaďka Hradská

  • 3.

    Anna Romsy (62) ze Zlatých Hor: 50 tisíc padlo na podlahy a taky na kabát!

    Rovných padesát tisíc korun přinesla DENNÍ HRA Trháku na podzim Anně Romsy (62) ze Zlatých Hor na Jesenicku. Pustila se pak do zkrášlování bytu. „Pořídila jsem si plovoucí podlahu do pokoje, lino do kuchyně, novou ledničku a také kabát na zimu,“ prozradila žena, která po výhře uvažovala, že by si udělala radost zlatým řetízkem. „Myslím, že tady na horách a ještě letos, kdy je opravdu pravá zima, je kabát praktičtější,“ konstatovala. Částí výhry udělala radost i čtyřem dcerám, mezi které nějaké peníze rozdělila. Těší se, jak bude štěstí zkoušet zase už od zítřka. „Poprvé jsem vyhrála padesát korun, pak padesát tisíc, tak kdo ví, třeba do třetice vyjde ten půlmilion. Náhoda je blbec a člověk nikdy neví,“ zasnila se paní Anna.

    Anna Romsy podarovaala čtyři dcery a sama si koupila kabát na zimu, ledničku, lino a plovoucí podlahu
    Autor: Pavel Ryšlink

  • 4.

    Rudolf Koky (63) z Moravské Třebové: Mám na nový televizor

    Jako největší výhru ve svém životě přijal loni v říjnu 10 tisíc korun získaných v Trháku Rudolf Koky (63) z Moravské Třebové. Díky ní má doma novou televizi. Část vyhraných peněz pan Rudolf s manželkou Marií rozdělili mezi pět vnoučat. Zbytek chtěli původně použít k nákupu nového vysavače. Jenže člověk míní a život mění. „Odešla nám televize, a tak se plán s vysavačem odložil,“ vysvětlil. Když se dozvěděl, že už zítra začíná nové kolo nejsnadnější hry v Česku, zaradoval se. „Blesk kupujeme pravidelně, takže budu zase hrát. Výhru bychom investovali do vybavení domácnosti, tedy i na původně plánovaný vysavač,“ řekl pan Rudolf.

    Rodina výherce Rudolfa Kokyho plánovala, že si za výhru pořídí nový vysavač a část peněz dostanou vnoučata. Nakonec si ale koupili nový televizor.
    Autor: JItka Pechárová

  • 5.

    VIDEO: Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila

    Video
    Video se připravuje ...

    Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila Michal Charbulák

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy