Loni paní Marie z Ludgeřovic na Opavsku v Denní hře Trháku vyhrála 10 tisíc korun. Za polovinu výhry si pořídila nový robotický vysavač. „Už mi není dvacet,“ vysvětlila s úsměvem. Zbytek peněz potěšil vnoučata. „Tři dospělé slečny dostaly obálku s příspěvkem, dva školáci jsou sportovci, mají posilovací pomůcku,“ popsala věrná čtenářka Blesku, jak s penězi naložila. 

Už se prý nemůže dočkat pátečního vydání s prvním výherním kuponem. „Chci zkoušet štěstí znovu, v dnešní covidové době je taková hra velmi příjemným rozptýlením,“ ještě dodala. Když se dozvěděla, že tentokrát se bude hrát o pět set tisíc, jen se překvapeně zaradovala: „Jéžíšmarjá, opravdu půl milionu?“

Hra plná novinek: Kdo získá půl milionu?    

Nejsnadnější hra Blesku, Trhák, přináší parádní novinky. Na jeden kupon z titulní strany můžete vyhrát až třikrát. Kromě výher a slev, které objevíte hned po odtržení, můžete po registraci kuponu do Denní hry hrát o 10 nebo 50 tisíc na ruku, jízdenky do Chorvatska, kredit, předplatné... Pozor! Tou hlavní cenou bude půl milionu korun. Jak ho získat? Čtěte páteční Blesk. A hlavně - hrajte s námi Trhák.

50 tisíc splatilo půlku dluhů

Obrovské štěstí v nelehké době se usmálo na Zdeňka Horského (72) ze Střelic na Brněnsku. Protože mu do fasády domu zatékalo, všechny úspory vložil do opravy,  ještě se zadlužil. Výhra 50 tisíc tak přišla jako na zavolanou. „Penězi jsem zalepil půlku dluhů, takže se mi Trhák opravdu vyplatil. Hrát ale budu znovu, protože nějaké ty dluhy ještě zbyly, a kdybych vyhrál i Jackpot půl milionu, to by byla krása,“ prozradil šťastný výherce, který si Blesku kupuje každý den. „Co taky teď jiného dělat, když venku řádí koronavirus. Mám tady ještě zahradu, ale na té se teď bohužel nic dělat nedá. Blesk přečtu od první do poslední stránky. Od pátku pak ještě předtím odtrhnu výherní kupon,“ dodal s úsměvem pan Zdeněk.  

Deset tisíc jsem proměnil v televizi

Úsměv od ucha uchu. Tak vypadal Jaroslav Masopust (72) z Jesenice, když na podzim v Denní hře získal 10 tisíc korun. Ve velké radosti hned přemítal, jak s výhrou naloží. „Nehodlal jsem si peníze nějak šetřit a nakonec jsem si pořídil televizi. Tu snad teď během covidu využiju, ale ještě aby v ní něco dávali,“ řekl s úsměvem výherce, který Blesk čte pravidelně a společně s manželkou si ho předplácí. „V soutěži budu jistě pokračovat. Kdo ví, třeba se na mě štěstí usměje i podruhé. A letošní výhra půl milionu? Vůbec nevím, co bych za to pořídil, rozhodl bych se, až kdyby ta výhra šla opravdu za mnou,“ dodal Jaroslav.

Máme novou ledničku

Celkem dvakrát vyhrál v Trháku Blesku 10 tisíc Miroslav Plaček (70) z Dobřan na Plzeňsku. Letitá věrnost oblíbenému deníku se tak vyplácí. „Za první výhru jsem jel s manželkou na dovolenou na Šumavu. Tentokrát jsme vložili peníze do něčeho praktického a pořídili si novou, energeticky úspornější ledničku,“ pochlubil se pan Miroslav, který na vybraný model musel doplatit jen pár stokorun. Příležitost vyhrát do třetice rozhodně promarnit nehodlá. „Jen když se tak zamýšlím, půlmilionová výhra, to by nebyla obyčejná radost, z toho bych se zbláznil a skončil v blázinci,“ zavtipkoval.

Video
Video se připravuje ...

Výherkyně Denní hry Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila. Michal Charbulák

Fotogalerie
23 fotografií