Bývalá manželka dosluhujícího prezidenta Spojených států, podnikatele Donalda Trumpa, vždy pečlivě dbala o svůj zevnějšek. Dokonale nalíčená, vysoko vyčesané vlasy, široký úsměv od ucha k uchu. Na ulicích New Yorku by ale v kulichu a roušce poznal Ivanu Trumpovou, kdysi Zelníčkovou, už jenom málokdo. Od „obyčejné důchodkyně“ ji na první pohled sice odlišovaly její napíchané rty a výrazné obočí, kvůli všem těm plastickým operacím, které podstoupila, už téměř vůbec nepřipomínala onu mladičkou lyžařku, která se v roce 1972 málem zúčastnila Olympijských her a která posléze oslnila jednoho z nejvlivnějších lidí na celém světě.

Prezidentova bývalá manželka Ivana, matka jeho tří dětí Donalda juniora (42), Erica (36) a Ivanky (39), se naposledy ukázala na veřejnosti počátkem prosince, kdy v doprovodu své kamarádky navštívila svého dentistu na Park Avenue. Tam strávila asi hodinu a poté zamířila zpět domů. Z koronavirové pandemie si podle všeho nic moc nedělala: zpočátku vyšla ze svého domu bez roušky, „chráněna“ pouze slunečními brýlemi (vzhledem k tomu, že šlo o klasický šedivý den ve městě „velkého jablka“, byly brýle pouze prostředkem pro udržení anonymity), a když si ji pak konečně nasadila, nosila ji pod nosem…

VIDEO: Ivana a Donald v reklamě na pizzu

Video
Video se připravuje ...

Ivana a Donald v reklamě na pizzu youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ

Těžko uvěřit, že tato žena dříve bývala úspěšnou československou modelkou, a dokonce si zahrála i v jedné z epizod pohádkového seriálu Pana Tau, v díle, kdy byl Pan Tau na horách. Bohužel však věk, proti kterému se snaží vzdorovat více či méně šikovnýma ručičkama chirurgů z oboru estetické medicíny, je na ní prostě už vidět. Nicméně není pochyb, že si stále zachová obrovský šarm – celý život se kolem ní totiž točili muži, byla čtyřikrát vdaná a pokaždé to skončilo rozvodem. Se svým posledním oficiálním partnerem, italským hřebcem Rossanem Rubicondim (48), o 23 let mladším jak ona, se rozešla v červenci loňského roku.

VIDEO: Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trumpovou?

Video
Video se připravuje ...

Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? Profimedia/BPŽ

Fotogalerie
68 fotografií