Ranč s rozsáhlými pozemky, zasazený na samotu do nitra hustých šumavských lesů, leží na území Národního parku Šumava. Případný zájemce získá jeho koupí opravdový unikát se sedmi apartmány či plně vybavenou keramickou dílnou.

„V přízemí objektu se nachází restaurace, herna s kulečníkem, kuchyně a byt správce. V prvním patře ubytování pro hosty, ve druhém patře je velký otevřený atypický byt majitelů,“ popisuje realitní společnost.

Pastviny i zvířata

K ranči patří takřka 14 hektarů pozemků jako pastviny, louky pro táboření a přírodní koupaliště. „Součástí prodeje jsou i stáda bizonů a daňků,“ dodává realitka. Cena uvedená není, sdělí ji na dotaz vážnému zájemci.

Nízká ale jistě nebude, jedná se o jedinečnou nemovitost, navíc s rozsáhlými pozemky. Může jít až o desítky milionů korun. Místo patří i k velmi oblíbeným mezi filmaři.

Policie Modrava

Tvůrci seriálu se v dílu Ranč volně inspirovali skutečnými událostmi, před 11 lety na Vogeslangu někdo otrávil tři koně. „Dva se podařilo zachránit. Klisna Linda, kterou jsem si vychoval od hříběte a jezdil na ní, ale uhynula,“ svěřil se v minulosti majitel. Skutečný viník, na rozdíl od toho seriálového, spravedlnosti unikl.

VIDEO: To to letí! Takhle vzpomínali na natáčení seriálu Policie Modrava hlavní protagonisté před pěti lety.

Video
Video se připravuje ...

Policie Modrava. Kristýna Léblová, Lukáš Červený, TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií