Příležitostná herečka Eva Decastelo, která aktuálně září v roli drbny v populárním seriálu Slunečná, nikdy nepatřila k nějakým stydlivkám. V minulosti nafotila řadu sexy snímků a ukázala své tělo v celé jeho kráse. A svou kariéru ještě coby Eva Aichmajerová možná trochu nešťastně započala v lechtivém průmyslu. Od té doby sice již uplynula spousta vody a z Decastelo je nyní šťastná dvojnásobná maminka, ovšem fotkami, na nichž dominuje její výstřih, se to na jejím instagramu jenom hemží. Ostatně vždy se pyšnila faktem, že jako jedna z mála českých celebrit nemá své poprsí upravené plastickým chirurgem…

Vzhledem k tomu, že v poslední době propadla nejnovějšímu trendu mezi celebritami, a to upevňování imunity pomocí koupelí v ledové vodě, hromadí se náhle na jejím profilu momentky v plavkách i takhle „mimo sezónu“. „Trošku jsem tomu otužování propadla, tak vás teď chvilku budu otravovat s fotkami,“ přiznává kajícně Decastelo.

„No uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Já se totiž vždycky pro něco nadchnu a pak mě to přejde. Ale ze začátku do toho jdu po hlavě a bezhlavě. Ale tohle má smysl, obzvlášť v téhle době. A ještě jsou z toho super fotky, tak snad vydržím,“ dodala zvesela, a nejspíš si ani sama neuvědomila, že na těchto „super fotkách“ hrají prim právě její ňadra.

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

A neřešili to ani její kolegové z umělecké branže, například moderátorka Michaela Ochotská (35), která se pozastavila nad faktem, že je Eva nadmíru krásná, či herečka a zpěvačka Eva Burešová (27), co podotkla, že Decastelo na selfíčkách z mrazivé koupele, jejíž teplota se prý pohybovala kolem 12 stupňů, vypadá „jak holčička“.

Všimli si toho ovšem Evini příznivci. „Jste nádherná… o tom žádná… Ale proč musíte pořád ukazovat prsa?“ podivila se například jedna její fanynka. Decastelo, jejíž hrudní výbavičku jí může závidět nejedna žena, však zareagovala obratem: „Protože oči a prsa mám úžasné,“ vysvětlila dotyčné slečně jednoduše.

„Zbytek už moc k ukazování není,“ pokračovala svůdná Decastelo, pravděpodobně v odkazu na jeden ze svých posledních snímků, na němž ukázala svou postavu zcela bez retuše – a odhalila, že i ona, přestože na první pohled vypadá zcela dokonale, má tu a tam nějaký ten faldík či trochu povislé bříško. Ale aby také ne, po dvou dětech! „Ale nebojte, už ani ta prsa nebudou dlouho trvat. Pak už mi zbyde jen úsměv a humor,“ zdůraznila se sympatickou nadsázkou.

„Mít prsa jako Eva, tak neukazuju nic jinýho,“ zastávaly se ale tmavovlasé sexbomby jiné její příznivkyně a další s ní vřele souhlasily. „Vůbec mi to nevadí, klidně více fotek!“ přidal se jiný fanoušek toužebně. Jejímu muži René Decastelovi (46), mimochodem scenáristovi výše zmiňované Slunečné, mohou ostatní pánové jenom tiše závidět, že má doma takovouhle samici...

VIDEO: Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií