Tmavovlasá sexbomba Eva Decastelo, co aktuálně září v seriálu Slunečná (k němuž píše mimochodem scénář její manžel René , podlehla současnému trendu otužování. Před pár dny například skočila do studené Vltavy, která měla pouhých 13,9 stupňů - což je na příjemnou koupačku skutečně málo. Na vybudování imunity je to však teplota zcela ideální, rozhodně i v těchto těžkých koronavirových časech. Při té příležitosti však sdílela na instagramu několik fotek.

Na jednom snímku ke spokojenosti jejích fanoušků ukazuje svá bujná ňadra, na tom druhém realitu, co je od internetové dokonalosti na hony vzdálená. „Chvilku jsem váhala, jestli sem tu fotku dát jen tak bez retuše i s tím špíčkem,“ přiznala Decastelo. „Ale pak jsem si řekla - proč sakra ne? Špek jsem si poctivě vyžrala, tak se za něj nesmím stydět, a pokud ho tam nechci, tak prostě musím víc cvičit a méně žrát. Zatím tedy bude chodit plavat se mnou. Ať si mrzne taky!“ dodala bojovně dáma, co do médií každou chvilku prohlašuje, jaké nové dietě zase podlehla.

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

Tedy, ne že by to nějak zvlášť potřebovala. I přes nějaký ten faldík si stále udržuje skvělou postavu, navíc s povislým bříškem je po dvou dětech (Decastelo je maminkou jedenáctiletého Michaela a devítileté Zuzanky) zkrátka nutno počítat. A že není důvod k přehnané kritice, to jí dali její fanoušci i herecké kolegyně jasně najevo. „Evi, jsi boží!“ napsala jí například moderátorka a bývalá Misska Lucie Křížková (36), rovněž dvojnásobná mamina. „Sluší ti to,“ reagoval zase zpěvák a fitnessák Václav Noid Bárta (39), a herečka Monika Zoubková (44) ocenila její odvahu a krásu emotikonem srdíčka.

„To břicho je provar, no…“ podotkla jenom jedna dáma. „Přesně. To je to moje zrání,“ odpověděla s humorem sobě vlastním Decastelo. Jak ale trefně poznamenala další Evina příznivkyně, kdo by řešil na jejím těle nějaká ta „madla lásky“? „Stejně každý kouká jen na prsa,“ uklidňovala ji. A má rozhodně pravdu - dekolt má totiž Decastelo naprosto výstavní. Není divu, že svá ňadra například dva roky zpátky předvedla v pánském časopise, kde jí bradavky zakrývaly pouze třpytivé kamínky… Jak si ostatně můžete připomenout v naší galerii.

VIDEO: Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno.

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
91 fotografií