Sága pokračuje. Tak by se dal popsat příběh jednoho bijce a dvou blond silikonových krásek. Od chvíle, kdy přišla toho času v Německu žijící Lulu s tím, že byla milenkou Karlose Vémoly, je to právě Lulu, která kauzu nechce nechat být. Aktuálně na svůj instagram přidala srovnávací koláž dvou fotek. Na jedné je ona a na té druhé Lela Ceterová.

VIDEO: KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou. iSport TV

Oba snímky byly vyfocené v interiérech luxusních vozů a autorky fotek na nich zvěčnily odhalená stehna, své ruce s luxusními šperky na nich a volant. Koláž pak Zdeňka Černá alias Lulu opatřila popiskem, který hlásá: „Dnešní kvíz. Najdi 5 rozdílů.“ A kdyby to někomu nebylo ani tak zcela jasné, dodala blond fitness barbie všeříkající hashtagy.

Její popisky by se daly z angličtiny přeložit jako: „přestaň mě kopírovat“, nechybí tam ani jedno velmi nepěkné hanlivé označení pro ženu lehčích mravů a hned za to a další hashtag „Lela Lili Lulu“ jistě není třeba překládat ani vysvětlovat. Na rozdíl od ostatních fotek na profilu vypnula Lulu právě u téhle pro ostatní uživatele možnost vkládat komentáře. Jistě to nechtěla schytat od fanoušků Karlose Vémoly a Lely Ceterové, kteří dávají jasně a nahlas najevo, že by si přáli, aby svůj rozbitý vztah ještě slepili a nemotala se do toho další plastiková kráska.

VIDEO: Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video?

Video
Video se připravuje ...

Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video? iSport TV

 

Fotogalerie
71 fotografií