Tohle jsou záběry, které trhají srdce. Půvabná modelka Chrissy Teigenová potratila svého vymodleného synka - po problémech s otěhotněním se jí sice konečně podařilo počít přirozeným způsobem, jenže nakonec to nedopadlo. Obě děti, co má se slavným zpěvákem Johnem Legendem, tedy dcerka Luna (4) a syn Miles (2), přišly na svět pomocí asistované reprodukce. Těhotenství pro ni bylo bezesporu učiněným zázrakem, bohužel však skončilo tragicky. Bolest ze ztráty dítěte s ní teď sdílí nejenom manžel, ale i její maminka.

S celým světem se Vilailuck Teigenová rozhodla na sociální síti sdílet okamžiky, které pro ni coby milující babičku musely být neskutečně traumatické – chvíli, kdy se v nemocnici loučila s nenarozeným vnoučkem. „Bolí mě u srdce. Moc tě miluji, maličký Jacku,“ napsala k neskutečně dojemnému snímku, na němž, s tváří zbrázděnou potoky slz, drží v náručí chlapečkovo tělíčko zabalené v peřince. Zároveň fotky doplnila hashtagem „สู่สุขตินะลูก“, což se z thajštiny do češtiny dá přeložit jako „ke štěstí“.

VIDEO: Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu!

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

O děťátko přišla Chrissy zcela nečekaně. Smutné události sice předcházelo časté krvácení, podle lékařů ale doposud byly jak modelka, tak i dítě mimo ohrožení života. Koneckonců byla choť známého zpěváka, jenž stojí za hity All of Me, Tonight (Best You Ever Had) či Love Me Now, hospitalizována v nemocnici a dostávala jednu transfuzi za druhou. Bohužel to nestačilo… „Jsme v šoku a cítíme strašnou bolest, jakou jsme dosud necítili,“ napsala zdrcená modelka na instagram. „Navždy bude součástí naší rodiny,“ dodala.

VIDEO: Také moderátorka Alex Mynářová (35) přišla o miminko: Čekala holčičku!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Alex Mynářová (35) přišla o miminko. Čekala holčičku! Blesk TV

Fotogalerie
51 fotografií