Mladá americká zpěvačka Demi Lovato, která plní přední stránky časopisů hlavně svými častými váhovými výkyvy a opakovanými návštěvami léčeben, kde se snaží dostat z nejrůznějších závislostí, nemá hluboko do kapsy. V době vážné krize, do níž uvrhla USA pandemie viru covid-19 a ve které se známé hvězdy narychlo zbavují svých domů a vilek, aby měly z čeho pokrýt svůj vysoký životní standard (v poslední době prodávají svá bydla například herečky Kristen Stewartová či Emilia Clarkeová), se Demi rozhodla pro investici.

Jenom krátce poté, co se bývalá hvězda Disney Channel, nyní zasnoubená s hercem Maxem Ehrichem (29), zbavila své vily v Hollywoodu, rozhodla se zakoupit moderní „statek“ v Los Angeles. Za přepychovou nemovitost ve Studio City, což je místo, jaké vyhledávají především majetné rodiny s dětmi, zaplatila 7 milionů dolarů, tedy 157 milionů českých korun. Aby také ne – moderní stavení je vybaveno vším, co by člověk očekával v luxusní rezidenci v údolí San Fernando, tedy špičkovými kuchyňskými spotřebiči, salonkem s mokrým barem, výtahem nebo domácím kinem.

VIDEO: Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky?

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? youtube.com

Vila má rozměry 8 500 čtverečních stop, šest ložnic a devět koupelen. Před garáží pro dvě auta je brána s příjezdovou cestou, k dispozici je také druhá garáž, kam se vejdou až čtyři vozidla. Profesionálně upravená přední a zadní část pozemku o rozloze 0,37 akrů zahrnuje zahrady plné květin, dokonalý anglický trávník, obrovskou terasu a pochopitelně také bazén. K dispozici je na zahradě i venkovní kuchyň s vestavěným grilem.

Uvnitř je vše laděné do hnědých barev, jsou tu dřevěné podlahy, dřevěné obložení i zajímavě řešené dřevěné schodiště. V obývacím pokoji nechybí krb, ložnice mají vestavěné skříně a obří šatny. V koupelně s dvojitým umyvadlem je rovněž vana a sprcha s tryskami, soukromá posilovna a sklípek plný vína. Vzhledem k tomu, že v dnešní době si celebrity hlídají své soukromí, je i tato domácnost elektronicky zabezpečena - vše se dá ovládat pomocí smartphonu, od světel a až po kamery. Na neuvěřitelně nádherné sídlo slavné pěnice se můžete mrknout do naší galerie…

VIDEO: Demi Lovato láká své fanoušky, aby si ji přidali na snapchatu.

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato láká své fanoušky, aby si ji přidali na snapchatu. Instagram.com

Fotogalerie
34 fotografií