Šťastnou zprávu zveřejnil budoucí manželský pár na svých instagramových účtech. Pop hitmakerka, která má na kontě klasiky jako Cool For The Summer nebo Sorry Not Sorry, řadu zásnubních fotografií doplnila dojemným textem: „Když jsem byla holčička, říkal mi táta, že jsem jeho malá partnerka – bez jižanského přízvuku to někomu možná znělo divně, ale mně to dávalo smysl. I dnes mi tato slova dávají smysl, akorát teď už budu partnerka někoho jiného.“ Dodala, že se do Ehricha zamilovala ve chvíli, kdy ho spatřila, a nikdy se necítila tak bezmezně milovaná jako s ním.

Vedle klasických šťastných polibků ukázala Lovatová také zásnubní prsten, na němž se skví obrovský obdélníkový diamant, doplněný několika menšími kamínky. Cenovka a karáty jsou prozatím neznámy, žádná levná záležitost to ale nebude.

VIDEO: Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video
Video se připravuje ...

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Třebaže jejich vztah začal krátce před koronavirovou krizí ve světě, Ehrich snil o Demi bezmála deset let. Ve starém tweetu z roku 2011 v klasickém vánočním songu Mariah Careyové „All I Want For Christmas is You“ (v překladu Vše, co chci k Vánocům, jsi ty) nahradil poslední slovíčko jejím jménem. Zdá se, že se mu to konečně splnilo.

Ačkoliv jsou fanoušci rádi, že je Lovatová konečně šťastná, nemyslí si, že jsou urychlené zásnuby, vzhledem k jejímu křehkému duševnímu stavu, dobrý nápad. Před dvěma lety byla herečka na pokraji smrti, když se předávkovala drogami. V průběhu let vystřídala několik odvykacích klinik a docházela k psychiatrovi. Krach vztahu po zásnubách, nebo dokonce po svatbě by ji mohl zdevastovat a vrátit do starých kolejí.

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu Bára Horáková, Lukáš Červený